Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fdisk nasıl yaparım (windows xp'de)

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

şimdi dün bilgisayar toplattım ama adam çok büyük bi hata yapıp ikiye ayırmış harddiski 120 gb hardiski 100 ve 20 olarak ayırmış ama windowsu 100 luk yere değil 20 lik yere kurmuş şimdi ben bu duruma uyuz oldum oraya gitmeye de kasmak istemiyorum tekrar dün 100 luk yere bi windows daha kurdum 20 lik yerdeki de duruyor hala başlangıçta seçim soruyor hangisni istiyorsun diye neyse şimdiye kadar eyvallah ama ben harddiskin boluk kalmasını istemiyorum birleştirmek istiyorum nasıl yaparım bunu ya da en azından 20 lik yerdeki windowsu bilgisayardan kaldırmak istiyorum çunku program yuklerken flm değişiklik yaratıyor bazen c deki yere yukluyor bazen d deki... neyse fdisk nasıl yapacağımı ya da diğer windowsu nasıl sileceğimi bilen varsa buraya yazarsa sevinirim... ayrıca bneim kurduğum windows service pack 2 var onu yuklemiyor serial number invalid diyor... ona da bi çare varsa sevinirim
ilginiz için teşekkürler...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

bana sorucak olursan bilgisayarı toplayan adam en iyisini yapmış,bi kere 100gb a windows kurduğundu bi format saatler alacak,20gb lık yerde daha az sürer format olsun diğer sistem uygulamaları olsun,virüs kaptığını düşün,o zaman naapçan?oyunları mp3-video gibi şeyleri 100gb lık yere atarsın,harddisk uçtuğu zaman kaybettiğin dosyaların ardından ağıtlar yakmazsın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
othinn, 22 Mayıs 2004 11:15 tarihinde demiş ki:
bana sorucak olursan bilgisayarı toplayan adam en iyisini yapmış,bi kere 100gb a windows kurduğundu bi format saatler alacak,20gb lık yerde daha az sürer format olsun diğer sistem uygulamaları olsun,virüs kaptığını düşün,o zaman naapçan?oyunları mp3-video gibi şeyleri 100gb lık yere atarsın,harddisk uçtuğu zaman kaybettiğin dosyaların ardından ağıtlar yakmazsın

aslında senin dediğin de mantıklıydı ama 100 gblık yere de windows kurdum o yuzden kafam karıştı ya ama hallettim sorunu sağolun ilginiz için...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...