Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AMK Diskalifiye edilmemiştir.

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

Azmodai said:
Penthesilea said:
Azmodai said:
Sparkcaster said:
"Accini baskasina verip oynatmak da ayni sekilde yasak anlarsam boyle bir sey oldugunu direk diskalifiye. "
kural var aga

benim sucum yok yahu, bende dota bile kurulu degil, herkes te biliyor bunu :(
ilk oyunda da mi baskasi oynadi yani?

ilke, olaylarda yoksun, bilmiyorsun sivrilme kardesim aradan allah allah. olayla alakam yok benim, Dun disardaydim, eve geldigimde ortalik ayaga kalkmisti, ilk macta da bir isim cikmisti onda da oynayamamistim, gecen sali da yeni hddisk aldim eskisi bozulunca (hem de 2TB ohhhh mis) ve dotayi daha kurmadim.

sakin simdi nefes al :o
Uzun uzun anlatmissin... Bu sucluluk psikolojisi demek...

SIZ OLDURMEYE GELINCE OLDURMEYI IYI BILIRSINIZ

sdfdfadsfasfsaf cok eglenceli olm
Sosyal ağlarda paylaş

Takımdaki kimsenin haberi yoktu o maçta benim oynadığımdan
ben de ztn 4v5 oynayacagız diye geldm, hakan 3 kişi olduklarını söyledi adam lazım diye.. 5. adam ztn son snde geldi, o sırada mac1 kanalında olanlar da buna sahittir.
Bu kdr problem olacagını hiç tahmin etmezdim, alt tarafı bi oyun yani nedir ki. Hakana veya AMK takımına bu kdr atar yapılmasına gerek yok, tamam bütün suçlu benim, adamların günahı yok.

Bir de ztn söylenecekti kimin oynadığı, yani gizleme gibi bi amacımız yoktu. Gizlemeye niyetli olsak ben Deathlord accsiyle, hakan da azmonun acc le girerdi, Roleplay ini de yapardı.

AMK daki arkadaslar kusura bakmasın, çok iyi oynuyorlardı o oyunda - özellikle lich - yazık oldu emeklerine, özür dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben senle daha gecen gun konustum black oynayamassin diye seeplerinide soyledim.

hakan bana senin cok oynamak istedigini o yuzden seni oynattigini soyledi neden bu kadar oynamak istediginde mechul.

ayrica soyliyecekti geyigi falan yapmayin 2 saat boyunca yuzde yuz emin oldugumu soylememe ragmen hirsla inkar ettiniz, cremalarmi agliyor rmkyapariz 3v5 oynariz falan...log koymiyim bosuna buraya, ne oldugu ortada konuyu kapatiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...