Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Asteroth said: Dedim yok ya dedim, Azmo değildir dedim ya bu dedim. oha, herif ambigram yapti.... aa, bidahaki turnuvadaki takimimin adini buldum. AMBIGRAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 evet abi. diil azmo kesinlikle. bi kere benim bilidğim azmo korbelusa hot yapmaz en azından. dövemezsin ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Azmodai said: Penthesilea said: Azmodai said: Sparkcaster said: "Accini baskasina verip oynatmak da ayni sekilde yasak anlarsam boyle bir sey oldugunu direk diskalifiye. " kural var aga benim sucum yok yahu, bende dota bile kurulu degil, herkes te biliyor bunu :( ilk oyunda da mi baskasi oynadi yani? ilke, olaylarda yoksun, bilmiyorsun sivrilme kardesim aradan allah allah. olayla alakam yok benim, Dun disardaydim, eve geldigimde ortalik ayaga kalkmisti, ilk macta da bir isim cikmisti onda da oynayamamistim, gecen sali da yeni hddisk aldim eskisi bozulunca (hem de 2TB ohhhh mis) ve dotayi daha kurmadim. sakin simdi nefes al :oUzun uzun anlatmissin... Bu sucluluk psikolojisi demek... SIZ OLDURMEYE GELINCE OLDURMEYI IYI BILIRSINIZ sdfdfadsfasfsaf cok eglenceli olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 eyv bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 BANHAMMER plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 penis kafalik yapma omer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 attığım curse ü dispelleyin lan yoksa turnuva başınıza yıkılcak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blckie Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Takımdaki kimsenin haberi yoktu o maçta benim oynadığımdan ben de ztn 4v5 oynayacagız diye geldm, hakan 3 kişi olduklarını söyledi adam lazım diye.. 5. adam ztn son snde geldi, o sırada mac1 kanalında olanlar da buna sahittir. Bu kdr problem olacagını hiç tahmin etmezdim, alt tarafı bi oyun yani nedir ki. Hakana veya AMK takımına bu kdr atar yapılmasına gerek yok, tamam bütün suçlu benim, adamların günahı yok. Bir de ztn söylenecekti kimin oynadığı, yani gizleme gibi bi amacımız yoktu. Gizlemeye niyetli olsak ben Deathlord accsiyle, hakan da azmonun acc le girerdi, Roleplay ini de yapardı. AMK daki arkadaslar kusura bakmasın, çok iyi oynuyorlardı o oyunda - özellikle lich - yazık oldu emeklerine, özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ACAYDIM KOLLARIMI IKI YANA, TUTAYDIM ONU BEN, GITME DIYEYDIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ben senle daha gecen gun konustum black oynayamassin diye seeplerinide soyledim. hakan bana senin cok oynamak istedigini o yuzden seni oynattigini soyledi neden bu kadar oynamak istediginde mechul. ayrica soyliyecekti geyigi falan yapmayin 2 saat boyunca yuzde yuz emin oldugumu soylememe ragmen hirsla inkar ettiniz, cremalarmi agliyor rmkyapariz 3v5 oynariz falan...log koymiyim bosuna buraya, ne oldugu ortada konuyu kapatiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar