Raincloud Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Şimdi 1001. post topici açmaya gelir o gelmeden açalım ve bu saçma topici nefis bi soruyla şenlendireyim! Eğer evin su saatini sökmüşlerse iski takıyor mu yenisini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 hocam fikirtepe de dönüyomuş sanırım öyle işler altta topic i var oturan varsa bilir bi oraya danış istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Valla ev feneryolunda aslında ama fikirtepeye yürüyerek 5 10 dk uzaklıkta yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 hmm... oto teyip falan araçta bırakma derim ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Hayal kırıklığına uğrattım seni mutluyum :D Yıllar sonra aldım ilk madalyamı. Hayır bi madalyanın tabi ki önemi yok ama boş gözükünce hoş gelmiyo göze bunca yıldan sonra :D Su saatinde başarılar diliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar