Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

-Performans sorunu-

zlorwf

Öne çıkan mesajlar

ramini 768mb + yaparsan 3-8sn arası süren loadlara kavuşabilirsin ayrıca 768+ nın bir faydasıda çift client açarsan fazla kasmayacak olmasıdır.
ama ben tek client kullanıcam diyorsan ramini 512 yap hem ucuza çıkmış hemde iyi performans almış olursun. birde ileride upgrade düşünüyorsan ekran kartını geforce 5700 + yada radeon 9600 + ve işlemcini 2.5 ghz + yaparsan gerek daocda gerekse en son çıkan diğer online/offline oyunlarda tam performans oynayabilirsin.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Tearaway - Mercenary

Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

tam benim sorunum;
amd 3000, 2gb ram,radeon9800 pro'lu bir makina kullaniyorum ama si da windows modda 2. account doğru dürüst acamiyorum. aciyorum ama 2 sini ayni anda kullanamiyorum. birine bişey yaptırırken diğeri donuyor. sık sık ld oluyorum.
boyle bir makinanın boyle sorun çıkarması beni deli ediyor.
ekran kartinin ayarlarinda bir sorun var diye düşünüyorum. bir bilen yardımcı olursa sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

2 client oynarken ekran kartı özelliklerinizi düşüğe (performansa) ayarlayın ayrıca window size da oynayın hem alt+tab yaptığınızda kasmadan geçişler hemde 2sini nerdeyse aynı anda kullanım imkanına sahip olursunuz[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Tearaway - Mercenary

Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca 2 client oynuyor iken Precache i disable edin, eğer toa client kullanıyorsanız atlantis trees ve terrain ide disable edin çünkü acaip ram yiyor, aklıma gelen kasmaya (performans düşürmeye) sebepler şimdilik bunlar umarım sorunlarınız çözülür.
Bu arada sistem özelliklerimi yazim belki işinize yarar;
amd 2500, 512mb ddram pc2700, 128mb asus radeon 9600xt, windows me.
sürekli toa client ile oynadığımdan dolayı ekran kartı özelliklerimi en düşükte tutuyorum, 2 client oynar neredeyse hiç sorun yaşamıyorum ancak 1 client iken load 8sn civarında sürerken, 2 client iken yaklaşık 58sn civarı sürüyor :lol: hdd den olabilir diye hdd i değiştirdim ama 8-9sn fark etti.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Tearaway - Mercenary

Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

dual acc ile ld olma sorunu bi bug.
birdahaki us patch te düzeltilecek.
/sleepmode diye bişi ekleniyormuş. 2. açılan ld olmayacakmış. herald öyle diyor, yalancısıyım.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...