kudurmaz Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 arkadaşlar ben mimarlık 3. sınıf öğrencisiyim 2 gunden beri durmadan yılmadan eski üçkuyular meydan(fahrettin altay)fotoraf veya plan görünüşleri arıyorum yardımcı olabilicek birkaç kişi vardır diye umuorum..... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 google earth e panoramio ya baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kudurmaz Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 doruk bana eski resimler lasım panoramio da eski resım veya plan var mıdır sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 olabilir. planı bilmiyorum izmir.bel.tr adresine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kudurmaz Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 şimdi sen söledikten sonra baktım ama yok malesef yaaaa ama birde belediyeye bakıcam dedigin gibi umarım orda vardır...uçkuyular meydanda eskıden dedesi fln oturan yokmu yafu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kudurmaz Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 neden belediye internet siteleri bu kadar özensiz ve gereksiz yapılırki??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 belediye'de ancak plan kroki falan bulursun, nasıl resim arıyosun ki sen eski falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kudurmaz Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 işte krokide olur planda olur yerleşiö planıda olur yani kısaca eski üçkuyular hakkında bana bilgi verebilicek resimler veya çizimler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar