Aegean Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Bizim evde hafta ici ilk ben yattığımdan bilgisayardan muzik açıp yatıyorum fakat çalmaya başlayıp balşından uzaklaştıktan bir kaç dakika sonra bilgisayar baya sesli bir sekilde işlem yapyor baya bi ses geliyor bu çalışmasıda bilgisayarın takılıp takılıp devam etmesine neden oluyor muzik dinlerkende haliyle cok kıl ediyor bu sorun nedir nasıl çüzülür saolun simdiden[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 arka planda çalışan programlardan olabilir..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 anakarttan di bana olan bendede ayni olay vardi gul gibi gecinioduk tam yattimda aciliodu beni uyandiriodu fln[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar