Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS Tenis

Mendoza

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar. default resmi kendi bulduğunuz yeni resimin içine koymak yerine, kendi bulduğunuz o ilginç resmi, default resmin içine yerleştirmeye, yada bir önceki resimde değişiklikler yapmaya çalışsanız. Yani tenis ana mantığı bu... neyse eğlenin siz burda bir tane daha açılır ne de olsa... Kuralları da koyulur. Allah kısmet eder de ben PS cd'si bulursam ben de katılırım. Çok özendim yaaaaa ! Oky aç bence sen yeni bir tenis. Şöyle şugar kurallar da koy. Zor olsun, challenge olsun millete, memlekete...

Not: Çatlıcam, çok kıskandım. Yarın hemen bi PS cd alıcam. Hemen !
Sosyal ağlarda paylaş

nedir problem benmi soğuttum yoksa sizleri ps tenisten.
burda bişey ters gitmeye başladıysa onu ben başlatmadım önceki çalışmalara bakınız lütfen. madem kurallar var ortada en başta koyulsun. en başta koyulan hiçbir kural yok hatta ve hatta herkes rahat olsun gibi bi mod var. şimdi gelipte bu lafları söylemenin alemi ne. tamam yapmayalım o zaman bizim çizim kabiliyetimiz yok . çizim kabiliyeti olan arkadaşlar yapsın biz de seyrederiz olurmu?[signature][hline]
kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri!
Sosyal ağlarda paylaş

bence şöyle olsun isteyen yapsın isteyen yapmasın. isteyen istediğini pas geçsin. takılınsın. baştan beri mod oydu zaten. bi eğlence bi tad.. yeni konu aç butonu var. ona basıp yeni bi ps tenis formatı hazırlanabilir, maç yapılabilinir.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you!
Sosyal ağlarda paylaş

Horace sen açsan sabit bi ps.tenis?
bu konulara uğramayan birçok arkadaşında ps den anladığını düşünüorum onlarda katılsa ii olcak 10dk da 1 resim çıksa pff 1,5 gün beklioz bi resmi[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki:
Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
Sosyal ağlarda paylaş

vallaha 10 dk da bir olucağına üç günde bir olmasını tercih ederim. En azından biraz uğraşılır. Hem bak horas kaç kere söylemiş. Hala horas bize tenis aç demek de oluyor. Açmak istiyorsanız açın hatta 3-4 tane açılsın herkes mutlu olsun.[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

hevesim kaçtı ya :(
neyse ya değişik arkaplan falan bir arada bulunabilecek bi site varmı örneğin bir arabanın iç mekanı dış mekanı marketin önü evin içi ve gazete okuyan adam süt içen bebe falan bunun gibi[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki:
Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...