Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS Tenis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

yav ben yapmıştım bi tane ama geçmiş sırası. ama atıcam genede kusura bakmayın.
[signature][hline]
kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri!

Mesaj tarihi:
said:
Draven, 18 Mayıs 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

ben de aradan amatör resimlerime kayniyim...

[Bu mesaj mayfer tarafından 19 Mayıs 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abi manyak olaylar bunlar ya ya onu bıraktım da arka fontu falan enrden buluosunuz?[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki:
Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
Mesaj tarihi:
hemen yukardaki arkadaş gerçekten başarılı buldum :) teşekkürler tüm görsel sanatlar komitisi adına.[signature][hline]
kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri!
Mesaj tarihi:
Çok teşekkürler valla senin yazını okuduktan sonra acayip gaza geldim ben bu işlerde yeniyim :)[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki:
Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
Mesaj tarihi:
Tebrikler arkadaşlar. Hepsi ayrı ayrı güzel olmuş. Photpshop cd'si bulursam hemen ben de katılıcam...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Mesaj tarihi:

bunu kotu kalpli horace a adiyom :P

[signature][hline]Be nice to your computer
'cause one day they'll take over the world

[Bu mesaj Volfied tarafından 20 Mayıs 2004 09:20 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Volfied tarafından 20 Mayıs 2004 09:20 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
cok tesekkurler ustadim, o sizin minimapixelotrospektifliginiz.
takilmanin, sakanin da bi limiti var degil, evet.

ayrica kavel kavel kavel diyorum ve butun bu thread'de ki isleri koruyorum.
Mesaj tarihi:
ne kaddar doğru, ne kaddar iyi bir yaklaşım. ben dönücem size sayın dom.

ve ayrıca mümkün mertebe pis filtrelerden (bevel, emboss, plastic wrap, wind... vs.) uzak duralım. seçili alanlarımızı temiz seçelim. kavel aşkına![signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you!
Mesaj tarihi:
I am Adam. Prince of Eternia and keeper of the secrets of Castle Greyskull. This is Cringer....My fearless friend. Fabulous secrets were revealed to me the day I held aloft my magic sword and said.... By the Power of Gray kavel! I have the power!
Mesaj tarihi:
Vayyyyy.. Süper olmuş, valla bazı çalışmalarda çok güldüm hele.. Çük güsel yapmışsınız arkadaşlar helal olsun tebrikler.. Ahhh ahh, evde internetim olsa idi keşkem.. Nese okul kapanıyor şükür.. Bende eski dragonmax halime geri dönebileceğim yaşasın :D[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
  • Yeni Oluştur...