Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eEn Sevilen Talk Show BEYAZ sHOW vE TIPLEMELERI

LuCk

Öne çıkan mesajlar

Bana göre biraz saçma bi fikir geldi arkadaşım. Tanıdıklarına aratma olayı neyse.

Babacum'unda dedigi gibi Okan Laf olsun torba dolsun diye dalga gecmez, laf sokmaz. Dedigim gibi Arayanların bazı salak soruları oluyor onnara oturtuyo lafı. İlk Programı Televizyon Cocuguydu ondan Sonra Gece Kuşu Sora Zaga diye gidiyor.

O Zagalama olayı Benım hosuma gıdıyor sonucta Arayanlarda bunu bılerek arıyo, Hatta bazıları "Aaa Zagalamaa benii" falan diyorlar, herşey eglence amaclı aslında.

Kısır döngü dedigin şeyde binlerce insan eglenıyor sonucta bende buyuk keyıf alıyorum ızlemekten. En ufak "Hmm niye burda bole dedi simdi" falanda demedim Okan Bayulgen hakkında. O adamı anlamak biraz zor ama yanlıs bırsey yapmıyo hakettıklerını soyluyor bence.

Sonucta begnırsın veya begenmezsın zewk meselesi.
Benim hosuma gıdıyor.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

Bir kisi suraya yazamazki Okanla dogru duzgun birisi filanca tarihte bir kez gorusmustu. Okan dengesiz adamin teki.. Neden die sorarsan da, ne olursa olsun sen konuguna veya telefonla katilan bir sanatciya salak veya aptal diemezsin. Bu adam dior ama + tum telefon acanlar zaten aptal insanlar cunki gorecekleri muameleyi bildigi halde ariyorlar, ancaaak karsisina bir doktor veya profesor olunca (telefonda) o zaman anliyoruz adamin olayini. Okan sucks [ata-cem(ylmz)-beyaz] rulz.
Sosyal ağlarda paylaş

Al işte okumadan şak diye Yorum yapan bi sivri zeka arkadaşımız daha. Biz zaten neyi tartışıyoruzki burda arkadaş kesin yargı bildirmiş ok öyledir ne diyelim.

Ben Allahın konuşma özürlüsü beyaza espiri kıtı diyormuyum hiç?. Çık çık çık. Yada Beyaz sucks Öahh fln gibi saçma yorumlarda yapmıyorum. Ama yapmak lazım sanrım. Böle adama böle muamele.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

555, şöyle söliyim o gelen salak mankenler kendilerini gösterebilmek ve reklamlarını yapmak için geliyorlar. Okanda gerekli yerde lafını söylüyor.

Yanlız şöyle bi olay var altını çizeyim; Okan asla programında ki konuklara kendisi dışındaki birilerinin hakaret etmesine, çemkirmesine izin vermiyor. Kendisi şaka yollu göndermeler yapıyor. Örnegin arayan izleyiciler bazen kötülemeye kalktıgında konukları dırek kapatıyor falan.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

peki evt program adamın istediğini eleştirir,istediği lafı sokar bize de .. yemek düşer mi demeliyiz.
yoksa neden seyirci eleştiremiyo,telefon yüzüne kapanıyo diye isyan mı etmeliyiz?
hm..bu konuda duygularım çk karışık;D[signature][hline]we are the youth of the nation
TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Sosyal ağlarda paylaş

555, Okan laf olsun torba dolsun diye laf sokmaz. Mutlaka bişey olmuştur. Yada Telefondakini durup dururken zagalamaz.

O saatte arıyanlar eglenmek ıcın aryıo yani eleştiride bulunmak ıcın aranmazkı.

Kingping, Beyaz'ın "R"'leri soyelememesi ciddi sinirimi bozuyo bende anlamadım ama bi espiri yaparken o "r"leri soylıememesı gıcık ediyo benı anlamıs degılım nedenını. :)

Konusma ozurlu demek fazla abartı olur kabul ediyorum ama yinede gıcıgım o adama.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...