LuCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 sıce nasıl bı program bence sırf tıplemelerı ıcın ızlıyorum zaten husmen pısıkopat falan[signature][hline]ÇAKIR ÖLMEDİ KALBİMİZDE YASIYO...BU ARADA SAMPIYON FENERBAHCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Beyaz'ı sevmem, Zagayı tek geçerim.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 obez usta rulee[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 tiplemer gerçekten çok güzel. beyaz'ı da severim. güzel program.[signature][hline]May the Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ata demirer cem yılmaz okan boyulgen gibi adamların yanında sönük kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 da nie bi buyuk bi kucuk baslık yazma geregini duydun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bence gayet guzel bi program.donjeen ben sana var ya bi tiplemesi super yaw.bi de pskopatın korkutugu bi tipleme var topla cıkar mantıgı ile calısan biri döönn döönn geri... ama bazen konukları uyutuyor ama genede iyi prgram.magazin izlemekten cok daha iyi :p[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Okan Bayülgen'in neyini seviyorsunuz hala çözemedim tez yapıcam bunun üzerine herif komik değil çünkü..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 tez degıl doktora yap istersen. lol Bence oldukça komik, sıkılmadan ıve kacımradan ızledıgım tek talk show zagadır. Okan Bayulgen yeterince iyi espiri yapıyor aslında, ara sıra verdigi msjlarda onemlı.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 İnsanlarla dalga geçerek güldürmek bana komik gelmiyor açıkçası herkesin kişisel görüşü değişir tabi..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 İnan bana sürekli izlemeye başlamadan önce aynen bu görüşteydim.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 beyazın tiplemeleri cok gusel de program her zaman gusel olmuo.bazen cok donuk gecio bazernde hakkaten cok komik.ama zaga da heer zaman komik yani.okan isanları aşagılamıo bence.doruyu soluo.gecenin osaatinde arayıpta sacma sapan seyler solıyen e soylenir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Diablo aynen evet, Okan hakedene laf sokuyor ve haklıda. Gerizekalı Genç kızlar var daha türkçeyi adam akıllı konuşamıyorlar arıyorlar programı" Alöööee" "İYi AkşAmLeaaarr Ehmmmm" Tarzında aptalca konuşanlara bende olsam aynı şeyi yapardım. Zagaladıkça oh olsun diyorum zaten :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 sadece görünce izliyorum ama hüsmen in hastasıyım baya güldürüyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 benım adamım pısıkopat[signature][hline]ÇAKIR ÖLMEDİ KALBİMİZDE YASIYO...BU ARADA SAMPIYON FENERBAHCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: theKingpin, 16 Mayıs 2004 22:20 tarihinde demiş ki: İnsanlarla dalga geçerek güldürmek bana komik gelmiyor açıkçası herkesin kişisel görüşü değişir tabi.. hehe evet haklısın tabi milletin bi yerleri ile dalga gecip duruo ama dalga gecilmicek gibi de degil.ne magazin programları varmıs da yeni ogreniom,cins cins programlar cıktı zate tv de o da bunlarla kafa buluo bi anlamda :P izle ama medya arkası bolumu gulmeden durabilene ask olsun :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 okan sıkı bir iğneliyicidir öle laf olsun diye adam aşşağılamaz yerinde ve güzel laf koyar sana sadce susmak kalır :) ben tikicanı seviyorum beyazda kendimle özdeşleştiriyorum oha falan oluyorum yanee![signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Okto-bus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Harbiden tiplemelerde cok basarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: DonCorleone, 16 Mayıs 2004 20:57 tarihinde demiş ki: ata demirer cem yılmaz okan boyulgen gibi adamların yanında sönük kalıyor Katılıyorum.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ata demirer belki fazla şişman die sönük kaldı :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 stand up yapanların arasında en tip sahibi şahıs beyaz ama :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Sırf benmiyim zagayı arayan insanların gerçekte onların adamları olduğunu düşünen.Çünkü bukadar boş konuşan insan istesede gelemez o saatte ve her arayanı aşaladığını göre göre.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Sanmam ya insanlar aşşağlancaklarını bile bile arıyolar ama bazılarıda bozmaya çalışıp bozuluyolar :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Virus, 18 Mayıs 2004 23:58 tarihinde demiş ki: Sırf benmiyim zagayı arayan insanların gerçekte onların adamları olduğunu düşünen.Çünkü bukadar boş konuşan insan istesede gelemez o saatte ve her arayanı aşaladığını göre göre. Saçmalımışsın bence. Zaga sanki kimse tarafından izlenmiyorda Yayını renklendırmek ıcın Kendı adamlarına arattıryorlar sanki. Hayvan gibi izlenen bi program sonucta. Arayanlar eglence programı oldugunu bılıyolar. Salak salak konusuyolar Okanda oturtuyo lafı yada zagalıyo ıste. Ayrıca okan her arayını aşagılamıyor. Sadece Konuklarına laf sokmak ısteyen bazı salak arayanlar oluyor "Neden etegınız bukadar kısa" Seklınde salak salak sorular soruyorlar konuklara oda yapışıtırıyo lafı tabi, haklıda. Daha Türkceyi adam akıllı konusyamayan "Ehmm Ehhmm" gibi sacma sözcükler kullananlara bende aynı seyı yaparım. Birde Okan kendisine pek İltifat ettirmeyi sevmeyen bir adam. OKan bey sizi cok seviyos dediklerinde verdigi cevaplar genelde "Geç bunları canım" şeklinde oluyo.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Saçmalama değil fikrimi söylüyorum hangi programında bir arayanlan dalga geçmedi bunu bana söyleyin gece kuşuydu sanırım ilk programıydı o daha güzeldi hatta beyazıda ilk o programda çıkarmıştı TV'ye her programda aynı şeyler ya biri laf sokmaya çalışır cümlesi bitiminde zagaladım seni kuzum der telefondaki yada zaga aynı şeyi der oda olmadı dediğin gibi arayan kişi abududik bubudik konuşur okan laf sokar oda olmadı okan bey sorulan soruları beyenmez laf sokar hep bu kısır döngü içersinde gitmesine sizinde içinizde acaba sorusu oluşmuyormu istediğin kadar çok kişi izlesin programı sırf o laf sokmaları dinlemek için bile izleyen insanlar var demekki kendi adamlarına aratıp reytingleride arttırabilir.Tek izlediğim bölümü medya arkası çünkü eleştirilerinden bazıları oldukça doğru ve benim göremediğim şeyler gösteriyorlar e tabi birde kendi programının medya arkasınıda yapsa tam olacak.Yani burayı arayan kişilerin hepsimi salak bukadar çokmu laf yemeyi seven milletiz. Amma çok türkçe hatası yapmışım ama bu saatte tekrardan hiç düzeltemem :)[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo [Bu mesaj Virus tarafından 19 Mayıs 2004 04:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar