hassand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 1-2 gun onceye kadar external ses kartim vardi vardi ve 5.1 i de ona baaliodum gayet guzel oluodu ama simdi o ses kartini sattim ve 5.1 i notebook a baalamam gerekio benim bildiim bu tip bisi icin bi kablo vardi bole bole bi tarafinda 3 giris bi tarafinda da tek cikis olan butun ankarada kabloyu aradim ama bulamadim simdi istanbula gidicem orda aranmadan once bu tip bi kabloyu bulabilceem bi yer bilen var mi[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ne anlamı kalacak ki ayrı kanallardan almadıktan sonra sesi?[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 stereo da olsa notebook un hoparlorlerinden daha ii olucaandan eminim[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar