Scheriff Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 telefon bu. bi yarışmada kazandım kısacası beleşe geldi. takas edip touch pro veya iphone veya başka bi smartphone ile değiştirsem mi diye düşünüyorum. daha önce hiç kullanmadım bu tarz telefon o yüzden şunu da yapsın bu da olsun gibi olmazsa olmaz beklentilerim yok. genel olarak hepsi aynı işi yapıyor diye düşünüyorum. tmm biraz abartmış olabilirim:) en çok menü kullanım rahatlığı ve büyüklük önemli bnm için. şahsen iphone biraz büyük geliyor gözüme ve tarife olayı pek mantıklı değil gibi. touch pro hiç görmedim gerçi ama boy olarak daha küçük sadece biraz daha kalın anladığım kadarıyla. birkaç inceleme vs okudum ama kullanmış olan veya ciddi incelemiş olan varsa tavsiyeleri bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 smartphone pda tarzı aletlerle ilgilenen bir arkadaşım var. sürekli bu htcyi(hatice diyorum ben) övüyor. çok kaliteli profesyonel aletlermiş. iphonedan daha işlevsel bir alet olduğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 tmm marka olarak ben de iyi şeyler duydum ama touch 3g yerine touch pro vs mi alsam takas ederek yoksa 3g bana yeter mi nedir ne diildir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Aralarindaki farki soruyorsan elindeki telefon yeterli demektir. Senin icin onemli olan menusu falanmis zaten, kullanimi rahatsa yeterince kullanmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 farkı bilmediğim o farkı hissetmeyeceğim anlamına gelmiyor ama telefon piyasasına çok uzak olduğumdan yoksa kullanım da bir problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar