mrdefender1 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 wow la birtakim sorunlar oldugu hisettigimden repair dosyasini calistirdim.repair etmeye basladi bitmesine yakin downlad etmeye basladi.makine 1 gundur acik yaklasik 530mb download yapti.sorun su simdi bu repair dosyasi butun patchleri sildimi yeniden bu kadar download yapiyor?yada bu kadar download yapmasi normalmi?butun patchleri yuklyecekse ki birkac gb demek bu oyunu silip wotlk u yukleyip sadece son patch leri cekmek daha dogru degilmidir? acil bir cevap mumkunse 24 saatir bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 o 540mb'lık patch 3.1'in ilk parcası. yeni bi dosya yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 582 mb oldu hala cekiyor bu..540 da gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ismini yazsana zahmet olmazsa patchin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 wow repair 17/17 de world of warcraft 3.0.9.9551 english(united kingdom) 20.1 mb of 21.6 mb checked diyor download yapiyor hemen altindaki bar da su anda 606 mb old hala cekiyor dosyayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 valla anlamadım 20 of 21 checked olup da 600mb download neden yaptıgını. ama repair patchleri silmez klasorden. repairden sonra tekrar patch yapmaya baslamıs olabilir belki ama öyle olmuyodu ben yaptıgımda. sen simdi oyuna girmeye calısınca blizz downloader mı acılıyor? bi de eger yeniden patchlemek gerekiyosa wow klasorunun icine bak orda duruyodur hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar