Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

t220 vs t220HD

Odeon

Öne çıkan mesajlar

selamlar,

bu hafta icinde t220 veya t220HD alacagim ama baya arastirmama ramen hala kesin cevaplar alabilmis degilim.

hd modelinde tv ozelligi var ve response time 5ms. oysaki t220de response time 2 ms. ayrica t220de contrast ratio : DC 20,000:1 (1000:1) hd modelinde ise DC 10000:1(1000:1)

benim t220 yi oyun oynayacak olmam ama aralarinda fark yok ise tv tunerli hd modelini sececegim.

bu konuda bilgisi olanlar yardim ederse sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekstra 250 liraya t220hd ile aldigin seyler;
Dynamic contrast 10k vs 20k - typical contrast esit. yani fark yok. geciniz.

hdmi, component, ve analog/digital tv girisi. (scart nerede?)

baglanti olark optic out, tuner cikisi var yukardakilere ek.

13w daha fazla enerji tuketiyor.

dolby efektli oldugu iddia edilen 2 kanalli 3er w lik 2 hoparlor var.

1080p cozebilen bir tuner var fakat cozunurluk t220 ile ayni yani 1680x1050 yani 1080 cozup gosteremiyor. geciniz.

boyut olarak boyu yaklasik yarim cm olarak daha kisa. daha kalin daha genis diye bisey yok. tek fark bu.

400gr daha agir. (tuner, hoparlor ve connector agirliklari)

5ms olmasi muhtemelen tuner vs gibi etkenler dolayisiyla input lag vermesi dolayisiyla bilincli yapilmis biseydir. paneller ayni oldugu icin tepki suresi bu tarz fark yaratmaz.

sonuc olarak ben ekstra 250 liraya degecegini dusunmuyorum.

t240 vs t220hd denirse ayrica biraz daha mantikli bi karsilastirma olur.

t220hd ye verecek paran varsa t240 ftw.
Sosyal ağlarda paylaş

t240 ve t240hd nin de fiyatlarini bilmek iyi olurdu karsilastirma acisindan.

ben 1080p gosteremeyecek panelin uzerinde 1080p tuner olmasi olayini dogru bulmuyorum acikcasi, uzerindeki hd belgesi tamamen sahte olmus oluyor.

tv ihtiyaci ve hd sinyal alabildigin kanallar varsa oturdugun yerde neden olmasin derdim bu fiyat farkina.

yinede ben kendim full hd olmasi acisindan 240 lara dogru zorlardim.
Sosyal ağlarda paylaş

yapmak istediklerin önemli, picture in picture yapabiliyosa bu alet alınır. oyun oynarken bile köşede tv açabiliyosun. onun haricinde işe yaramaz elektrik derdin yoksa internal tv kartı dert edersen external alırsın... paran bol olsa çak bi pip yapabilen 32"hd tv bak keyfine ama 22"lere göre en az 2 katı fark var...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...