neter Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 özgürmüş, görecez bakalım ne kadar özgür olacan :)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ...
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 netercim bi sene gitmiyorum universiteye :) bi sene akademik bir sey yok (belki ders vericem ama o da cep harcligi icin :))[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ib = http://www.paticik.com/forum/view.php?id=38977[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
555 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 liseyi bitirmk özgürlükmü?[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
555 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 daha bunun sınavı,üniverrsitesi vs war.kendi paranı kazanana kadar pek de özgür olamıyorsun.[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 sinavim yok universitem belli universiteye bi sene gitmicem ozgurum kardesim bi sure! tadini cikarticam ozgurlugun :)[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 hayırlı olsun darısı başımıza[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Aytoz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: _Mordrac_, 19 Mayıs 2004 19:35 tarihinde demiş ki: Bana da Amerika yolu gozukecek herhalde 1 ay kaldi sinava hala 280 yapiyorum, beni bekle volfi :) 280 düşük ya 300 yapman lazımdı.. cık cık bu arada alkole amerikada 21 yaş sınırı war da bi arkımın abisinden biliorum yolda evsizlere para verip bile içki aldırıolar yani sorun olmaz
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ulan ulan pardon [Bu mesaj HellHound tarafından 20 Mayıs 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir]
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 lan lan hataya bak [Bu mesaj HellHound tarafından 20 Mayıs 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir]
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 hehe gözün aydın fakat erken bitirmissin bak beni örnek alsaydın 19'umda.[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ulaaaaaaaaaaa [Bu mesaj HellHound tarafından 20 Mayıs 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir]
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 kendimi yasli hissediorum... daha gecen gun herkes 16 oldu bi ben 15 kaldim die depresyondaydi bu adam :P iste liseyi bitirmek her seyi silio 15 bu arada 16 degil :P *!giciktir*[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 kendimi yasli hissediorum... daha gecen gun herkes 16 oldu bi ben 15 kaldim die depresyondaydi bu adam :P iste liseyi bitirmek her seyi silio 15 bu arada 16 degil :P *!giciktir*[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Doggycim depresyon deildi o! Bi bok soolemeye de gelmiyosunuz valla alindim efenim :P 16 ayrica allalaaaa Oturun tasinin tepemin tasini attirmayin efenim :P[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 depresyondayim diye away mesaji cekiodunuz ama :P iste azizim yeni nesil boyle away mesajlari falan var :P
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 peh berkin away mesajı çokmu güzel herif oturmuş şarkı koymuş babacumda farksız[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 kardesim ikif arkli olayi sentezleyip bana medyalik yapmayin, yeni evinize ziyarete gelirim :P ozgurum kardesim ozgurum, 16 yim, universiteliyim[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 1 sene unv yok ha? :) ne diyim keyfini çıkar..[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR... -Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 10 dakka zaten sizin evden yeni ev :P daga tasinmadik yani buyur beklerim :P
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yok dogicim bu yeni nesil böyle, özgürmüş peeeh gösteririm ben sana temmuzda özgürlüğü =)
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 volficim, çok çok tebrikler, aslanımsın kaplanımsın. şimdi bi sene gez-gör-eğlen canın ne istiyosa yap, bi daha böyle bi şansın olmıycak ömrü billah :P gerçekten çok tebrik ederim, gurur duyuyom seninle :)))) son olarak, bi de ema tavsiyesi: 16 yaşında lise mezunu oldum diye havalara girme, bak ben 14 yaşında üniversite mezunuyum, hiç böbürleniyo muyum? *!"ne var?" diyen gözlerle etrafa bakınır, ilk konuşanın beynine terliği yerleştirecektir*
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Oha be kardeşim. 87'li olarak L2'yim daha bühü. Neyse kutlarız. Bu arada amerikada her halikarda almayacaklar onu bara çünkü çoğu eyalette 21'dir giriş için yaş sınırı. Bazı yerlerde 18 aynı zamanda. Steppenwolf - Born to be Wild Hehe açın bir bira kutlayın.[signature][hline]United we haşırt. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 22 Mayıs 2004 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
arian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Heheh üniversitede epey geyik olur 16 yaşında üniversiteye girmişsin ve insanlar "hadi abi takılalım bu akşam" sen "yok abi benim işim var siz şey edin..." (Malum T.C Anayasasına göre 18- olanlar Bar,Disco,hatta Nargile Cafelere bile girmesi yasaktır) Bu olay bizim bi arkadaşın başına gelmişdide oradan biliyorum.Arkadaş 16 yaşında Boğaziçinde okuyordu.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
Öne çıkan mesajlar