Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps2 multi oyun tavsiyeleri

Slat

Öne çıkan mesajlar

Baldurs Gate 1'i iki eski ultimacı arkadaş olarak oynamıştık, çok eğlendirmişti, çok geyik anlardı. O yüzden çok severim. Ama herkesi kesmeyebilir.

Herneyse, Burnout 2 zaten pek çok dergi ve site tarafından çok yüksek puanlar almış, grafik, multiplayer dallarında özel ödüller almış bir oyundur. Ve şahsım tarafından da onaylanmıştır ;)

Sonra meraklısı için nfs:underground diyecem de beni multiplayer hiç sarmadı

Soul Calibur II var bi de... Güzel, eğlenceli, renkli ve oynayanlar tarafından bol şamataya gebe anlar demek :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır, ben ps2'yi arkadaşta oynuyorum. Bende xbox var... Onun için de çok bomba oyunlarım var ;) Ama genelde multiplayer tercih ettiğim oyunlar:

Soul Calibur 2
Burnout

Multiplayer'in en kötü yanı ilk defa konsol başına oturan arkadaşlarınızın çok zorlanması. Bu yukarıdakilerse alışma süresi oldukça kısa olan oyunlar. O yüzden çok eğlenceli geçiyolar. Bi de hazır oyun almaya gidiyorken Winning Eleven al bare... Ben futbol sevmem ama sanırım en sevilen futbol oyunu.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşımla birlikte severek oynadıımız oyunardan bir tane daha geldi aklıma: Dynasty Warriors 4

kısaca: çin'de iktidar savaşları falan var. Bi ordunun esas oğlanlarından birisi olarak savaşıyorsun... Konu ilgini çekerse oldukça eğlendirecektir seni cins cins silahlar falan[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Jikkyo, Freedom Fighters, Baldur's Gate, LotR: RotK, NBA Street (Vol 2:)), NFL Street (oynamadım ama güzeldir sanırım), Bir de eğer PS2 için çıkarsa, PS1'deki Jedi Power Battles'ın devamı ya da aynı tarzda bir oyun. Kombolar falan vardı çok zevkliydi.
Kombo dedim de aklıma geldi: Tekken 4 (Güzel grafik, az adam), Tekken Tag Tournament (Çok adam, grafikler o kadar da güzel değil), Dead or Alive 2, Virtua Fighter En Son Kaç Çıktıysa O.
Edit: Tekken TAK Tournament yazmışım, hayret! :-P[signature][hline]

[Bu mesaj Eraq tarafından 08 Mayıs 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...