Slat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Oynayacak multi oyun lazım.. Hangi oyunları önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Burnout 2 tabii ki :) Baldurs Gate'i de bir defa multi bitirmek lazım... Hem 2.sini hem 1.sini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Baldur's gate 2yi oynuyoruz şu an ama o kadar tatmin etmedi beni genede teşekkürler tavsiyen için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Baldurs Gate 1'i iki eski ultimacı arkadaş olarak oynamıştık, çok eğlendirmişti, çok geyik anlardı. O yüzden çok severim. Ama herkesi kesmeyebilir. Herneyse, Burnout 2 zaten pek çok dergi ve site tarafından çok yüksek puanlar almış, grafik, multiplayer dallarında özel ödüller almış bir oyundur. Ve şahsım tarafından da onaylanmıştır ;) Sonra meraklısı için nfs:underground diyecem de beni multiplayer hiç sarmadı Soul Calibur II var bi de... Güzel, eğlenceli, renkli ve oynayanlar tarafından bol şamataya gebe anlar demek :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Peki Everquest: Champions of Norrath'ı denedin mi? Baldurs Gate'ten falan kat kat daha iyi... Şimdi oyun almaya gidicem gidip Burnout alayım o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Hayır, ben ps2'yi arkadaşta oynuyorum. Bende xbox var... Onun için de çok bomba oyunlarım var ;) Ama genelde multiplayer tercih ettiğim oyunlar: Soul Calibur 2 Burnout Multiplayer'in en kötü yanı ilk defa konsol başına oturan arkadaşlarınızın çok zorlanması. Bu yukarıdakilerse alışma süresi oldukça kısa olan oyunlar. O yüzden çok eğlenceli geçiyolar. Bi de hazır oyun almaya gidiyorken Winning Eleven al bare... Ben futbol sevmem ama sanırım en sevilen futbol oyunu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 arkadaşımla birlikte severek oynadıımız oyunardan bir tane daha geldi aklıma: Dynasty Warriors 4 kısaca: çin'de iktidar savaşları falan var. Bi ordunun esas oğlanlarından birisi olarak savaşıyorsun... Konu ilgini çekerse oldukça eğlendirecektir seni cins cins silahlar falan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Saolasın not ettim bi kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Jikkyo, Freedom Fighters, Baldur's Gate, LotR: RotK, NBA Street (Vol 2:)), NFL Street (oynamadım ama güzeldir sanırım), Bir de eğer PS2 için çıkarsa, PS1'deki Jedi Power Battles'ın devamı ya da aynı tarzda bir oyun. Kombolar falan vardı çok zevkliydi. Kombo dedim de aklıma geldi: Tekken 4 (Güzel grafik, az adam), Tekken Tag Tournament (Çok adam, grafikler o kadar da güzel değil), Dead or Alive 2, Virtua Fighter En Son Kaç Çıktıysa O. Edit: Tekken TAK Tournament yazmışım, hayret! :-P[signature][hline] [Bu mesaj Eraq tarafından 08 Mayıs 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Ha bir de eğer senaryo modu iki kişilik oluyorsa Dynast Warriors En Son Kaç Çıktıysa O. Onlarca kişiyi beraber kesmek, birbirine girmekten daha zevkli olur.[signature][hline] [Bu mesaj Eraq tarafından 08 Mayıs 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 yazmışım yukarıda: Dynasty Warriors 4... katliam... Multi oynarken bi de saplam müzik sisteminin sesi açılır, bünye power metal'e verilir... İşte oyun zevki ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 tabiki winning eleven hayret kimse yazmamı$ wining olunca ba$ka oyun oynanmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordex Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Eraq yazmış ya. Jikkyo = Winning Eleven. Ne alaka diyeceksiniz, WE4'ün girişi: Wamusakka (World Soccer), Jikkyo. Winning Eleven. 4. Yani Jikkyo = WE en son kaç çıktıysa o! [Bu mesaj Gordex tarafından 19 Mayıs 2004 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bence multi ffx-online tabikide toyn hawk prostal.3 vs.. ama ffx online oynamalisiniz gercekden coook guzel bir oyun onceleri biras yawas gelebilir ama sonra cook hoslanacaginizdan eminim :)[signature][hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar