Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Fiyat araştırması yapıyorum, temiz 2. el tercih sebebidir eğer iphone daki gibi, yurt dışından getirlenlerde kimi uygulamaları kullanmak için kırmak vs gerekiyor ise türkiye'den alınmış olanlar ilgimi çekiyor (orjinal kullanmak istiyorum) mümkün ise 16 veya 32gb tercihim. sıfır ve makul fiyata 8gb da olabilir fln not: hayır iphone aramıyorum. aradığım şey wi-fi i mp3 ve mpeg4 ü olan bi alet işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 biriniz satın be insaf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wander Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Sıfır ambalajı açılmamış 8 Gb Ipod Touch 2.g 8 GB fiyat : 400 TL 0555 366 55 03 İSTANBUL/EMİNÖNÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 telefonu kaydedicem dükkan mı (emiönü diyince) ? kişi veya dükkan adı öm atarsan arayıp başka ürünlerde sorabilirim (direk dükkan gazına geldim yannız evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wander Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 evet dükkan sadece ipod touch 8 gb ve oyun konsolları ile ilgileniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar