Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da dövmeci?

SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

Özür diliyorumda bir önerim olacak.
Çeşit dedin herhalde çeştlere bakıp beğenip yaptırıcan. Öyle yapma. Unutmaki senden önce bir çok insan/amele/kutsal ruh üçlemesi bu dövmeyi yaptırmış olabilir. Kendin bir şekil çiz yada orjinal olsun ne bileyim. İlginç bir şekil gördüğün zaman beğendiğin zaman olsun. Katalogdan seçme.[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls
server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock.
Sosyal ağlarda paylaş

önerin için sağol nedanko, çok haklısın zaten ben de tam olarak senin gibi düşünüyorum, benim görüpte milyon tane anlam yükleyip çok özel şeyler düşünerek yaptırdığım bi dövmeyi allahın bi hanzosunda görürsem tepem atar zaten, ama katalogtan bakıp fikir edinmek açısından iyi olur bol çeşit olması, zaten bi de heralde şimdilik sadece yazı yazdırcam o yüzden fontların falan çeşitliliği önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

Tattoocu die dövme ve vücut piercingleri yapan bi yer var.
Adresi de; 7. cadde, 29. sokak, 38/A. Bahçelievlerde..

Bizim burda Bilkent mayıs festivalinde bi stand kiralamışlardı. Ordan kartlarını almıştım, Adresi ordan okudum.. :) Kataloglarında bayaa çeşit var, geçici ve kalıcı yapabiliolar..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 20 Mayıs 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
Benim aklımda bi tane var. Ama işten dolayı yapamıyorum. Yani olmaz. Belki görüneyecek şekilde aşağı doğru yaptırırım.
Yumiyum'un barkod'unu enseme yaptırıcam. Hitman gibi.

ya ben bu barkod fikrini sürekli birilerinden "abi süper bişe kimsede yok şeklinde duyuyorum" baya bi insan yaptırıyo artık
haberin olsun ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ertuğ pasajında cemal var, git benden selam söle dicem ama adımı bilmiosun, neyse... bi de evde dööme yapan vahdi diye bi adam var, git onu bul kıtırda olur haftasonları, köre sorsan gösterir :) benim omuzumdaki döömemi de o yapmıştı evde, temizdir ve de iidir...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...