Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Löw Mesut Özil'i kadroya almadı

unK

Öne çıkan mesajlar

mesut özil türkiye'de oynamak istememiş yani nedir annamadım ki.. niye ahımız tutsun? kendimden örnek vereyim, benimde anne tarafından kökenim azeri.. ama ne azerbaycan'ı gördüm ne bi kültürünü bilirim. herhangi bi sporun milli takımında azerbaycan'ı seçmeyip türkiye'yi seçtim diye de beni kimse yargılayamaz.. aynı durum almanya'da doğup büyümüş, oranın eğitimini ve kültürünü almış kişiler içinde geçerli sonuçta. empati falan. yani..
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
evet. onu zaten herkes eleştiriyor. dolu bi ton kişiyede öyle. halbuki mesut'a seneler önce löw gitmiş. uğur incemanda öyleydi şimdi 2. ligde to oynuyor. neyseki mesut daha büyük bi takıma transfer olur ilerde.

beşiktaş ne ara ikinci lige düştü yav ehehehe
Sosyal ağlarda paylaş

o diil de mesutu artık rahat bırakmak gerekiyor, adam bi tercih yaptı, doğru veya yanlış olduğunu, mesut mu yoksa pişman mı olacağını zaman gösterecek.

bi maç milli takıma alınmadı diye "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" triplerinden başlayıp "yürrrüü anca gidersin" moduna girmeye kadar giden bir ruh hali içinde olmamız çok saçma.

mesut olmadıysa olmasın, biz size murat ceylan verelim, doğa kaya verelim, hepsinden önemlisi arda turan verelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...