Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takıntılar

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Yeni aldığım bir şeyi ilk ben açarım yada ilk ben kullanmak zorunda olurum... :P

Çok değer verdiğim bir eşyamı,kimseye veremem..

Discman im yada Walkmenim mutlaka antrenman yaparken yanımda olmak zorundadır...Aşkımı ikisinden biri olmadan süremem...

Simetri takıntısı çok yüksek olmasada az olarak mevcuttur ;)

Odamda-evde herhangi bir eşyayı benden izinsiz kurcalıyan ölü demektir..İzinsiz birşeylerimin kurcalanmasından-alınmasından aşırı sinir olurum...Uyku girmez geceleri gözüme...

Bir kişiye borcum varsa,sittin sene unutamam o borcu...Mutlaka bir yere yazmak zorunda kalırım..Abartırım,hatta ölürsem borcum arkada kalmasın diye cüzdanımda bile taşırım mevcut borçlarımı :p

Haftada bir kere antrenmana çıkamazsam,20 km yol pedallamazsam sinir krizi geçiririm..

Acil durumlar için odamda hayvan gibi bir xtrem malzeme dolu dolap vardır :p.

Aşırı dağınık olduğum halde,koyduğum şeyi bir kimse yerinden kaldırmamışsa,200 parça samanın içinde bile bir iğnemi bulabilirim...

Odayı toparladıktan sonra,temiz hali gözüme batar...2-3 gün sonra geri eski halini alır zaten ;]

Tozdan nefret ederim.Evin yarısı tozlu olduğu halde aşırı takıntım vardır.Sinüzitim azdığı zaman gözüm döner-burnum iskender....

mmm

Birde,antrenman sırasında beni yavaşsa sollayarak geçen arabayı ilk kırmızı ışıkta yakalarım,olmadı kuyruğundan rüzgarını tutar devam ederim taa ki,sollayana kadar...

heh :] Sanırım tek spor yönünde olanları yazcak olsam,1-2 sayfa tutar..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
evden çıkarken yanıma her zaman 5 şey alırım ve bunları hep aynı ceplerime koyarım... sol pantolon cebi anahtar sağ pantolon cebi cep telefonu arka cep cüzdan palto sağ cep minidisc player ve sırt çantası

abi biz kardeş miyiz? aynen direk. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
Sosyal ağlarda paylaş

burdakilerin cogu bende var. yani cidden %90 ı bende var... ben mi çok takıntılıyım yoksa herkez mi manyak? bide bende şu vardır, mesela ve girerken sanki arkadan alienlar takip ediomuş gibi hayali sesler canlandırım kafamda arada, ve eve bahceden deapr atarım , apar topar cıkarım kapıya, kapıyı acıp ÇOTANK diye kapatırım kapıyı ve rahat bi nefes alırım...

Yada artık karabasan korkusundan mıdır nedir, aksam yatarken dua ederim, dua ederken elham kulivallah subaneke kevser nas felak ı okurum, ama felak da biş yeri bilmiyorum ve 3 aydır guya ogrencem o kelimeyi...

Yatarken discman dinlerim

sevdiğimşeyleri odunc vermekte cok buyuk zorluk yasarım...

arada dnd den karakterler yaratır kapıştırırım...

genelde : ) işareti yerine :P kullanırım...

"..."ı cok kullanıırım

müzik çalarken coversa aynısını calmak zorundayoımdır farklı olmaz

sevdiğimşeylere karşı gelinirse kafayı yerim (mesela hansinin sesi bok gibi derlerse ana avrat giderim)

Asimetrige kıl olurum

carfour da filan yururken ayaklarımı her karenin ortasına gelcek sekilde yada oyun yapcak sekilde ilerlerim...

oturdugum yerde ne zaman olursanolsun perdeler acık rahat edememn kapatırım

ve dha bunun gibi 5476546516577488489275 tane var[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...