n0body Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Fiyatı daha belirleyemedim icq : 149656349 Skiller: anatomy-eva int -medi- tactics 100 Mage 70 Sw 95 Heal 95 şu heal ile sw i alınana kdr gm licem yani 6xgm +70 magery ile satıcam :D warlock yani :D serverda çok işe yarıyor warlock olmak. icq: 149656349 [başta da yazmıştım ya neyse:D ] kaça alınır böle bi account ya da kaça alırsınız? Dolarla satmayı düşünüyorum üstüne biraz para ekleyip Star wars: Galaxies cd si alıcam, belki üstüne para eklemeye bile gerek kalmaz :D [ nerde bende o şans :D oyun 50 dolar, kim alır bunu 50 dolara :D ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Sen bana 50 dolar verirsen belki alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 50 dolara satıyorum demiyorum orada :D euhe oha :D kim alırki 50 dolara dedim :D fiyat söleyin :D ehue almak için üstüne para verilcek charmı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 said: SilphatosIce_, 16 Mart 2003 00:03 tarihinde demiş ki: Sen bana 50 dolar verirsen belki alabilirim. [hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 alana 50 dolar veriyorum heyoo alan yok mu ?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 alana 50 dolar veriyorum heyoo alan yok mu ?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 100 dolar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ok ver hemen alıoyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 ben bu acc ye 50 verırım tabı 50 turk lırası :D ananemde vardı hala 300 cıvarı alır oderım valla saklarsın ekonomi boyle devam ederse 4 yıl sonra antık eser olucak[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Suiko Dragon UDIC (Ultima Dragons Internet Chapter) Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 15$ a alıcı buldum daha fazla vericek olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 ben bu chardan çok daha iyi bi char bulunan+bide fena olmayan bi crafter charı olan osi accyi 12 $ a aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 senin UoTurk te nick Neydi? bu arada server şimdilik kapandı..[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 dopach demise lan kardeşini tanımıyon mu sen hayırsız? :::D uhauha serverin kapalı olduunu biliyoruzi açılmicak ta ztn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 dopach demise lan kardeşini tanımıyon mu sen hayırsız? :::D uhauha serverin kapalı olduunu biliyoruzi açılmicak ta ztn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 uotürk birşey merak ediyorum çok mu iyi biryer yani ne bileyim osi yada nbl falan olsa neysede..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Ya açıkken çok çok iiiydi bi aralar. Silver Serpents i bilir miydin? onun gibi bi serverdi işte, scriptler düzgün ve SEVİYELİ bi server, idi :( seviye epey düştü scriptler de poqtanlaştı :P ama gene de nebuladan güzel bi server şu an, nebula gibi girmekle uraşmıyorsun. Nebuladan acc alcağına buradan al ya da otur kas euhe :P Nebuladan çoooook daha ii gerçekten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ha anladım bir ara paralı falanda skiller :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar