OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 3dmax yukluyorumda suan daha once hic kullanmadim autocad/archicad/sketch up vs biliyorum bunu ogrenmem zor olurmu veya internette ogreten bi site varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 autocad falan kullanıyosan yine kullanabilirsin bi nebze, ama autocadle uzaktan yakından alakası olmayan modelleme teknikleri var, bunları çözmen zaman alır. ayrıca kaplama ışıklandırma vs. gibi olaylar tamamen yeni gelecektir sana. Sketchupla yapıyodum zaten diye hiç düşünme, 3Ds max'te bu olay o kadar detaylı ki her konu 2-3 sketchup çıkarır cebinden. Ama bikaç şeyi çözdün mü eğlenceli olmaya başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 anladim sali gunune kadar ogrenmem 1600m2 yer modellememem lazim ehe mehe en kotusude hala o 1600m2 icini tasarlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar