Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 :) Eskiden neydi bea.. Kenan Işık falan şimdi herif gülüyor yada bugün 23 Nisan ama geçen kopya falanda vermişti ehehe :) Kavayı yedi :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 BEN!!![hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 höng??[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 biraz önce 5 yaşında bi kız yarıştı okuma yazma bilmeyen ben hayatımda böyle bi tatlılık görmedim kerem alışık la aga da mı ne oynuyomuş ama acaip bilgin bişiy böle 30 yaşında gibi konuştu falan kız .. altı bağlıdır kesin daha oturamıyo bile ama bi konuşması vardı ailecek hasta olduk eheh[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 çok zevkli paso kazanıyorlar :-) nedne aceb sırları ne öğrenmeliyiz :-)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 eheuhue :) su behsat uygurun büyük kızı bilemedi ya boğaziçi köprüsünü yuh yani :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 said: Aegean, 23 April 2003 23:44 tarihinde demiş ki: cocuklara 500 milyon veriyolardı demi 18 ine kada sabredemem gerekirse bi daha bi daha girerim 18 den sonra :) 500 milyon kazansam direk deamon un gitarı alırdım heralde :P :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) [hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: orc_lord, 23 April 2003 23:43 tarihinde demiş ki: eheuhue :) su behsat uygurun büyük kızı bilemedi ya boğaziçi köprüsünü yuh yani :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) ha? kızı mı? oğlu değil mi :) ayrıca o kız çok tatlıydı cidden kerem alışıkta çikolota da çikolota diye tutturdu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Abi kız değil o erkek.. Annemle tartıştım bende annem kız dedi ben erkek.. Kız olsa annesinin ismini koyardı dedim bende ehhehe..[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 prdn prdn erkekti dogru hatta o köprüyü bilemeyen abiydi sanırım.. :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar