karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ewt yetmedi 4. karakterimi de açtım. human warrior. level 11 oldu gözaçıp kapayana dek. armor: bronze bp + gaiters weapon: falchion bu ikisinin dıuşında birde ayağına low boots var. ne yapayim, nasıl en hızlı level alayım. human warrior varsa aranızda tavsiyelerde bulunsun pls. talkin islandsda takılmaktayım.
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 O elindekileri nasıl aldın lvl 11 olarak? :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bizim neyimiz sağ oluyor. Haksızlık diz boyu! :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter
Fenasi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Karakedi sana benden bi tavsiye , eger bi spellsinger tanidigin varsa onla kas :) simdi diceksin adam lvl 40+ nasil exp alicam ?? cok kolay arkadas frozen schakle aticak sen gidip son vurusu yapıcaksin :) lvl 16 dwarfimla cruma da Krator kestim direk %10 aldim muhahah , tabi krator tavsiye olunmaz , sole 1500 exp veren yaratiklarda kasin 2 gunde direk 20+ olursunuz :)[signature][hline]Betrayer
Öne çıkan mesajlar