karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ewt yetmedi 4. karakterimi de açtım. human warrior. level 11 oldu gözaçıp kapayana dek. armor: bronze bp + gaiters weapon: falchion bu ikisinin dıuşında birde ayağına low boots var. ne yapayim, nasıl en hızlı level alayım. human warrior varsa aranızda tavsiyelerde bulunsun pls. talkin islandsda takılmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 O elindekileri nasıl aldın lvl 11 olarak? :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 archerim saolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bizim neyimiz sağ oluyor. Haksızlık diz boyu! :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 calish al kes aglamayi!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fenasi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Karakedi sana benden bi tavsiye , eger bi spellsinger tanidigin varsa onla kas :) simdi diceksin adam lvl 40+ nasil exp alicam ?? cok kolay arkadas frozen schakle aticak sen gidip son vurusu yapıcaksin :) lvl 16 dwarfimla cruma da Krator kestim direk %10 aldim muhahah , tabi krator tavsiye olunmaz , sole 1500 exp veren yaratiklarda kasin 2 gunde direk 20+ olursunuz :)[signature][hline]Betrayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar