Peka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Bu alttakinde guzel guzel lvl41 e dogru kasarken clandan bir cinli kankama :p artislik yapan bir grup (hallway 'i payla$amami$lar) ibibigin aklini alirken :) surdada yeni bi$ey ogrenirken :p (ekranin ustunde 10 dan fazla buff gozukmuyormu$) $undada Death Knight 'a kar$i cok guzel bi poz yakalami$im Şurdada lvl36 iken clan lideri olan lvl49 assasini yerde otururken gordum bi vurayimda ayaga kalksin $akaciktan dedim boyle oldu , vaz gectim ; Şimdilik bu kadar , gelişmelerle tekrar aranızda olacağız...[signature][hline]Cruma group lf a healer a tank and 6 dds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 çinlilerin guildinde olduğun için kınıyorum seni. level 49'a vuramama olayına koptum :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 30 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 yuh miss olayı supermiş ya level 65-70 nasıl olur düşünemiyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bide dikkatinizi cektimi bilmem exp bari sakliyorum kisa yollarin altina :P gozum orayagidip duruyor yoksa sinir oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: baaluo, 21 Mayıs 2004 13:25 tarihinde demiş ki: bide dikkatinizi cektimi bilmem exp bari sakliyorum kisa yollarin altina :P gozum orayagidip duruyor yoksa sinir oluyorum evet ben de yapıyorum bazen.. böle süpriz oluyor yukardan kutsandığımda... inv. de kapatıyorum ben; uzun bir süre bakmıyorum sonra bi bakyorum para kaç olmuş ama çoğunlukla züğürt gezdiğimden bu pek heyecan verici olmuyor...[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 baal daha pk olmamissin ne o ole 6/0 :)[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 40 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan - Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar