Lopeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kızın yaptığı vuşş efekti efsane ilk videodaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ilk video dedi evvet duydunuz mu ? asduhasu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzelna Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 God Of War III sadece bu oyun için ps3 alınır !!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 eregorn2 said: rain bana xbox cıım deme... fable dışında elde tutulur oyunu yok. fable da pc ye gelcek zati ya denemediğin bilmediğin şeyler hakkında yorum yapıyorsun ya bitiriyorsun beni bkz xbox ı da 1 saat bile oynamadı kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 olm daha öncede dedim. bi şeyin kötü olduunu anlamak için, bütün bi ömür oynamama gerek yok. 40dk da karar verebiliorum. hem senin bana oynattıın xbox hd görüntü veremedikçe ne anlamı kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 eregorn2 said: olm daha öncede dedim. bi şeyin kötü olduunu anlamak için, bütün bi ömür oynamama gerek yok. 40dk da karar verebiliorum. hem senin bana oynattıın xbox hd görüntü veremedikçe ne anlamı kalır. bunu söylemek istemiyodum ama... BU ÇOCUK VARYA AOC U BİLGİSAYARI ÇALIŞTIRMADIĞI İÇİN OYNAMADI YOKSA BAŞLAYACAKTI :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 şimdi pc im iyi... nie başlamıom, bana onu sor. çünkü oyun kötü. senin pcin çalıştırdıda noldu? bıraktın oyunu. :D hadi gel warhammer oynayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 param yok yoksa başlayacam *gerçekler gerçekler gerçekler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 war a mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 evart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 gel bekliom bebeim... kasması benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar