RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=2veHZcKCEPE abi şimdi burda adam olayi yapmis zaten ama bazı kilit noktalari var ben sana onlari anlatayim , bu yaziyida videoyu izledikten sora oku. 1- arka kapagi açtın , şarjı cıkarttın 2- yanında gelen nokia penasını kullanarak ön kapagıda acıcaksın ancak telefonun tuşlari olan kısmına yakın yanından acmaya basla , SAKIN ÖNDEKİ KAMERA OLAN (ustunden) acma .(kapagi acarken cok dikkatli ol cunku xpressmuzık tusuna gıden verıyolları var onları koparabılırsın) 3-cok dikkatlice ahizeyi cıkartıcaksın , cok ince bi metal parcasıyla falan 4- abi burda iş biraz riskli işte o ahizenin 2 tarafinda bakır ayaklar var yapman gereken sey o ayakları birazcık kaldırmak ANCAK o bakırlarin baglanti noktalari inanılmaz ince yani elin çok çok hafif olmali o metalleri sadece bir santim falan yukari ittiriceksn itinayla 5- geri yerlestirme kısmına geldik simdi , yazılı kısımda çakma bi ok var gorursun bı suru yazı bıde bi ok var, o ok ondekı kamerayı gosterıcek sekılde yerlestırıceksın. NOT1: buyuk ihtimal garanti gidiyor ancak ben bunu yapmadan once gercekten konustugum insanlar ne diyor anlayamiyordum ses cok dengesizdi NOT2: 4. maddede hata yaparsan basına cok buyuk dert acarsın,tekrarlıyorum ÇOK HASSAS bakır teller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 garanti gitmiyor, garantiyi goturecek herhangi bir parca acmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bir de bu sorunu 5800 ba$ligi icinde anlatmi$tik, oraya merge lenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 gidiyor biliyordum ya gitmiyorsa daha bi guvenle yapilir :P da benim kafam hala basmiyor nokia nasi bole bi okuzluk yapabildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bahsettiğiniz öteki konuya baktım da yanlış anlamadıysam, yanlış okumadıysam ahizeyi ters takmaları? :D komik! Yakınınızda nokia teknik servis falan vardır belki, verin oraya 10dk'da falan düzeltirler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar