MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Execute ediyorum steam'i, küçük pecere geliyor "logging on to steam" falan diyen. Orda kalıyor. Hiç birşey yapmıyor. Crashte olmuyor. Benle alakalı bi durum mu yoksa başka yaşayanlar da var mı? Daha önce yaşamış olup çözen vs? HAWX ı almıştım release olduysa oynicaktım olmuyo off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Steam klasorunun icindeki blob uzantisiyla biten 1-2 dosya olmasi lzm, bi yere yedekleyip o klasor altindan sil. Acilista tekrar sifre sorucak sifreni bilmiyorsan ilk once onu ogren, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Allah razı olsun senden Anıl ya =) gene yetiştin imdadıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bende de oluyordu, 3 4 kere baştan başlattım düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 daha relase olmadı 5 saati var bende bekliyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar