RaDLeR Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Arkadaşlar bende Ultima Online oyunu var ama yeni kullanıcı adı almak için bi şifre istiyor yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Orjınalmı oyun? Orjınalse,kıtapcıgın arkasındakı code'u kullanacaksın.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 tam nubi.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 abi bu bana pk apprentice muhabbetini haırlattı -abi yapma 'yeniyim lütfen' -sie len![hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Bugün simofle diye birini gördüm aa dedim gidiyim selam fln veriyim dedim bi gittim...... Simofle [Tame] Pack Llama :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ahaha cok ıyı ya tameledıgım lamalardan bırısı sanırım :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denniz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ya beyler ben wa da oynuorum yanı quaxis orası saun bakımda bare su 3d ultıma yı demın dedım nasıl bırsey bana acaba bırserver werırmısınız ark www.darkvenue.com dıye bıryer werdı ama orda acc alınmıo kapalı bellı zamanlıgına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Sly-One, 23 April 2003 17:08 tarihinde demiş ki: tam nubi.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar ahahahahaha[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Fiercewind, 23 April 2003 22:51 tarihinde demiş ki: Bugün simofle diye birini gördüm aa dedim gidiyim selam fln veriyim dedim bi gittim...... Simofle [Tame] Pack Llama :DD o lama benimdi simofleden hediye :))[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar