Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başka bir efsane : Honda VF 750 S V45 Sabre

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1982 senesinde uretilmeye basliyan bu canavarlar yepyeni bir cagin baslangıcını mujdelemekteydiler.Bu seri o kadar cok tuttu ve o kadar cok beyenildiki 2003 modelinde bile teknik ozellikleri aynen devam etmekte.Sadece dış gorunum değişmesine ragmen hersey aynen korunmuş.On frenlerin kampana olmasi ve mototunun gücü sebebiyle avrupada yasaklanan bu motorun tek kusuru durmasinda ama oda motor komp. konularak yapilabilmekte.Kalkışlarda 600 luk racinglerle rahatca kapışabılmekte olan bu motorlar tam bır uzun yol motoru.Sehır icinde 100 km de 4 - 4.5 lt yakıt tuketımıne sahıp bu canavarlar 4 sılındırın verdıgı tum gucu ve ıhtısamıyla karsıma cıktıgı herdefasında solugumu kesmıstır.Sımdı bu motorlardan 1 adet edınmek ıstemekteyım ama bulamadım.Son care belkı Paticik tayfasindan birileri yardım eder yada bir yerlerde denk gelirde haber verir diye buraya yaziyorum.

Hadi yolunuz acık olsun...[signature][hline]icq: 60174325 http://web.icq.com/whitepages/message_me?uin=60174325&action=message
Mesaj tarihi:
1982 model olan bu canavarin teknik ozelikleri :

General information
Model: Honda VF 750 S V45 Sabre
Year: 1982
Category: Classic
Engine/transmission
Displacement: 748.00 ccm (45.64 cubic inches)
Engine type: V4
Stroke: 4
HP (kW): 82.00 (59.9) @ 9500
Compression: 10.5:1
Bore x stroke: 70.0 x 48.6 mm (2.8 x 1.9 inches)
Valves per cylinder: 4
Fuel control: DOHC
Cooling system: Liquid
Gears: 6
Transmission type/final drive: Shaft drive (cardan)
Physical measures
Weight (incl. oil and gas): 246.0 kg (542.3 pounds)
Chassis/dimensions
Front tyre dimensions: 110/90-18
Rear tyre dimensions: 130/90-17
Front brake(s): Dual disc
Rear brake(s): Expanding brake
Speed/acceleration
Top speed: 202.0 km/h (125.5 mph)
Other specifications
Fuel capacity: 17.50 litres (4.62 gallons)[signature][hline]icq: 60174325 http://web.icq.com/whitepages/message_me?uin=60174325&action=message
Mesaj tarihi:
Birde resim koysaydında görseydik ne menem bişi olduğunu merak ettim şimdi[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
la bu motora iki kişi biniyolar süren önünü kaldırıyo arkadakide yere paralel yatıp dengeyi sağlıyo uzayıp gidiyolar eheheh[signature][hline]i love this game!
  • Yeni Oluştur...