bilbo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 selam! iyi geceler. edit:balon ne zaman patlayacak? :)[signature][hline]I'm still there everywhere, I'm the dust in the wind, I'm the star in the northern sky, I never stayed anywhere, I'm the wind in the trees, Would you wait for me forever? [Bu mesaj bilbo tarafından 20 Mayıs 2004 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 hoşgeldin...24 saat dolunca patlicak galiba[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilbo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 teşekkürler ;-).[signature][hline]I'm still there everywhere, I'm the dust in the wind, I'm the star in the northern sky, I never stayed anywhere, I'm the wind in the trees, Would you wait for me forever? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 hosgeldın o balun hep kalsa keske bende :)[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 hosgeldin[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR... -Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Hoşgeldin[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 hojgeldin[signature][hline]Where is Anatolia? I Love Anatolia!... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 nie elin boş geldin.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hadi kaçtım ben iyi geceler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 edit fail bölüm yeni gelenlermiş tüh Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bu bilboysan hello welkam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Dartanian said: hadi kaçtım ben iyi geceler. napyon allaasen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bu da banlandı ya yeni gelenlerden polis oldu başımıza skflj Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 vaniLLe said: Dartanian said: hadi kaçtım ben iyi geceler. napyon allaasen. bi sorun mu var bilae?????? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 fede said: bu da banlandı ya yeni gelenlerden polis oldu başımıza skflj hadi lan ordan. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 2dQ aeDaM oLuN Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 hi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 hello Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ojgeldin dayıboy Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Yatıyorum birazdan, son kontrolleri yapıyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.