haftasonundaki maç saatleri belli oldu bu arada
cuma gecesi 03.00'te detroit-new jersey maçı
pazar akşamı 22.30'da da yine spurs-lakers maçı var[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Ama MVPnin Hedo olması lazımdı bak Duncan da demiş onun o topu çalması sayesinde kazanmışlar maçı :)[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
56 sayıda sık olmus ...
acaba memo yıne kanyon martın e blok vermısmıdır merak ettım (2 blokla oynamıs 19dk da) ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ...
Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ...
ilk mac Kings'in boylece T-Wolves sag avantajini kaybetti... Bu arada Kings macinda ilk bes disinda sadece iki kisinin oyuna girmesi bu nasil rotasyon dedirtti bana, 45 dakka oyunda kalan Bibby 33 sayi atmis Kings'de, T-Wolves'da Cassell'in 40 sayilik bir performansi var
East
Indiana Pacers (-) vs. Miami Heat (-)
Detroit Pistons (1) vs. New Jersey Nets (0) Game 1: NJN 56 - 78 Det
West
Minnesota Timberwolves (0) vs. Sacramento Kings (1) Game 1: Sac 104 - 98 Min
San Antonio Spurs (1) vs. Los Angeles Lakers (0) Game 1: LAL 78 - 88 SAS[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...I scratched the surface to find someone wicked and Blind... ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer:to succeed despite idiocy
[Bu mesaj HellHound tarafından 05 Mayıs 2004 09:59 tarihinde değiştirilmiştir]
t volves kings maçı çok güzelmiş özetleri izledim harika maçmış.haftaya ntv versede izlesek kings maçlarından birini[signature][hline]i love this game!
ya of izleyemedim min-sac maçını ama flash'tan takip ettim...
olmamalı yaaaa. ilk maçtan da verilmez ki saha avantajı be
çok zora girdi işi şimdi.
gerçi ben böle dedim ya direk tersi çıkar minessota gider kings e 20 çakar 3. maçta
minessota geçsin de turu
benim için önemli değil kaç kaç olduğu :)[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Öne çıkan mesajlar
jankis
cuma gecesi 03.00'te detroit-new jersey maçı
pazar akşamı 22.30'da da yine spurs-lakers maçı var[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş
HellHound
Sosyal ağlarda paylaş
jankis
ikinci en yüksek oy da duncan'ın[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş
Khirsah
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş
The_Delucian
acaba memo yıne kanyon martın e blok vermısmıdır merak ettım (2 blokla oynamıs 19dk da) ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ...
Vampire Hunter D
Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ...
Sosyal ağlarda paylaş
HellHound
East
Indiana Pacers (-) vs. Miami Heat (-)
Detroit Pistons (1) vs. New Jersey Nets (0)
Game 1: NJN 56 - 78 Det
West
Minnesota Timberwolves (0) vs. Sacramento Kings (1)
Game 1: Sac 104 - 98 Min
San Antonio Spurs (1) vs. Los Angeles Lakers (0)
Game 1: LAL 78 - 88 SAS[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...I scratched the surface to find someone wicked and Blind...
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
[Bu mesaj HellHound tarafından 05 Mayıs 2004 09:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Fistan
Sosyal ağlarda paylaş
can
olmamalı yaaaa. ilk maçtan da verilmez ki saha avantajı be
çok zora girdi işi şimdi.
gerçi ben böle dedim ya direk tersi çıkar minessota gider kings e 20 çakar 3. maçta
minessota geçsin de turu
benim için önemli değil kaç kaç olduğu :)[signature][hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Sosyal ağlarda paylaş