Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Dün sabahtan beri uğraşıyorum win98 directx9 destekli olmadığı ve winxp minde boxuk olduğu için d ye (winxp) format çektim anca bu saatte girip oynayabildim orda bir dummy kırdım ve okçu adam vay anasını be koçumm gibi konuştu fakat kapısı kilitli yaratıklara nasıl ulaşacağım? netten hangi serverda oynanabilir (korsan cdye sahibim) [[o kadarda n00b deilim 4 yıldır uo oynamışlığım var benzeşen terimleri anlıyorum]][signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Orjinal cd-key ini paylaşabilecek olan varsa çok sevinirim bu arada normal serverına kayıt olurken istedide[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bu arada forumlarda cd-key istemek yasak ve NWN UO değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bilmiyodum kusura bakmayın[signature][hline]Yeni Hastalığım Scripting Öğrendiğim Yer Ben Die Fire NeverWinter Nights Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar