Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi prog

pacman

Öne çıkan mesajlar

matrixin son filminin dvdsindeki 2.cdyi izledinizmi bilmiyorum.ama orda şey gösteriodu böle çizgi film gibi çizgi çizi yapmışlar sahneleri deniyorlar.hangi programları kullanıyor bunları yaparken.yanlız kağıda çizilen karakterlerden bahsetmiyor böle bilgisayarda çizgi çizgi çize çize o sahneyi yapmışlar yukarıda esc falan yazıo altta sahnenin adı yazıo köşede lens falan yazıo[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Sosyal ağlarda paylaş

storyboard deniyor ona? internette paralı programlar var bu konuda sana yardımcı olabilecek. Bu programlarda hazır materyalleri kullarak bişeyler yapabilirsin. Ama genelde profesyonel olarak çizerlik yapan insanlar tarafından elle çizmek şeklinde yapılan birşeydir. Bir meslek diyebilirsin.[signature][hline]mesela beş

[Bu mesaj Oky tarafından 21 Mayıs 2004 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sağol sen izledin mi 2.dvd yani anlatmak istediğimi anladın mı yada şu ada olabilir istediğim prog mesela su şisesini kare kare çiziosun o programda sonra ona skin yapıosun süper bişey oluyor.böle arkası karakere karekare oluyo böle sen çizgiyle bişey çizion[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Sosyal ağlarda paylaş

stroyboard daha fazla çizgi roman gibin benim aradağım böyle prog ile karekare çizicen skin falan koycan öle.[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Sosyal ağlarda paylaş

vallaha bahsettiğin şeyi pek anlamadım. Ama yanlış bilmiyorsam matrix reloaded'da 3d modelleme için discreet'in 3ds max'i kullanıldığını biliyorum.[signature][hline]mesela beş

[Bu mesaj Oky tarafından 21 Mayıs 2004 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...