pacman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 istanbulda anadolu yakasında c++ dersi alabileceğim yer var mı bilge adam var kadiköyde nasıl güzelmi orada yaş sınırı var mı çünkü resmi biryere benziyor falan benim örenme isteme amacım demoscene yapmak bunun için c++ kullanılıyor değil mi?[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 konu dışı ?[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bilgeadamın demoscene tarzı bişi için uygun olduğunu pek sanmam, ama chamber daha ii bilir. daha önce programcılık deneyimin yoksa vb tarzı bişilerle genel bilgisayar ve algortima mantığını oturtursan senin için daha rahat olur. ayrıca kurs dışında da kendi çabanla öğrenebiliten var.[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 unutmadan bu tip şeylerin yeri donanım yazılım[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Bak burda mezu 10 larca adam tanıdım o yüzen öneriyorum. C ve sistem kullanıcıları derneği. Adamlar İşletm Sistemi yapıyorlar..[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls 24 http://213.194.122.66:7000/listen.pls 64 streo server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. radyo [on] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yaş olayı yokta c++ dersi vermiyolardı sanırım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar