eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ya bu diziye bayılıyorum 9 sezondur dvm edio galiba ve bu son senesiymiş hatta Amerika da son bölümü yayılanmış... ama düzü süpe çok komik ya izlerken yarılıyorum her bölüm... Comedymax de Pazar günleri akşam 20.00 da yeni bölümleri... Hafta içi 22.00 de eski bölümlerini veriyor... Tavsiye ederim yakalayan izlesin...Comedymax i izleyebilenler yakalasın!! ;) Jenifer Aniston (Rachel) Matt LeBlanc (Joey) David Schwimmer (Ross) Matthew Perry (Chandler) Courteney Cox Arquette (Monica) Lisa Kudrow (Pheobe)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 20 Mayıs 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 :yapma:Edited by Ghaldszar: Throndor' cum daha önce de bu konuda thread açmıştın fakat bu olayların burada konuşulması yasak. Burada özellikle kopya DVD veya VCD'ler ile ilgili değişimi uygun bulmuyoruz. Hatta divx filmler için linkler bile vermiyoruz. O yüzden bu tarz şeyleri başka yerlerden yaparsan daha mutlu oluruz. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 21 Mayıs 2004 04:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 süperdir evet, 10. sezondan kaç bölüm verildi comedymaxte, olmadı ben gene 230 mblik kaliteli çekim yapar sonra arkadaşla 150 ekranda ablemsiz mexte seyrederiz :) (harbiden ciddiyim hiç kalitesi bozulmuyor 150 ekranda bile o 230 luklarin)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar