mkeceli Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Alexi Laiho said: mkeceli said: bak gulum basından berı aynı seyı soluyorum sana. TURK GUILDI OLMAMIZ SANA NEDEN BU KADAR DOKUNUYOR??? TURKLUGUMUZ ILE GURUR DUYMAMIZ SANA NEDEN BATIYOR? BIR OYUN BILE OLSA KENDI IRKDASLARIMIZLA KENDI ANA DILIMIZDE KEYIF ALMAK ISTEMEMIZDEN NEEN RAHATSIZ OLUYORSUN? bunların cevabını samımıyet ıle verebılene kadar bu mesaja da cevap verme.... Dediğim gibi türk guildi olmanız güzel şey fakattt üzerinizden yapılacak ırkcılık yüzünden kavga ediceğimiz insanlar olacak. Türklüğümle ben Warhammer online olmadanda gurur duyuyorum bunu ölçen miliiyetcimetre sen değilsin ve bilemessin. sordugun benzeri 3. soruyada aynı cevabı verıyorum guild kurulmasından değil sizi bu oyunda kesince yapılacak region muhabbetlerinde ırkçılık kavgasından marazım var (bu olacak osmanlıyı turku seven kac avrupalı var) sana sormuyorum neye nasıl cevap verecegımı ayrıca sen cok atşli bir guild liderisin yada gocunan hangisi bilemiyorum fakat basından berı aynı cevapları verıyorum acaba bir gün anlayabılecekmısın yazdıklarımı bilmiyorum. ırkcılar yuzunden ısım deıstırmeyı hıc dusunmuyoruz. bız oyunu kendı keyfımız ıcın oynuyoruz. senın ne mıllıyetcılıgını nede turklugunu olcmeyı dusunmedım sen kendı olcunu kendın koyarsın ortaya. ayrıca oyun ıcınde bıle olsa Turk olarak kalmamızın sebebını hıc sormadıgın ıcın bunu mılıtyetcılık olarak algılamanı hos goruyorum.... ne ateslı bır liderim nede gocunan bırı . halı hazırda ırkcılar ıle ugrasırken Turkce konusan bır oyuncudan destek yerıne kostek gormekten rahatsız olduk bu sadece benım fıkrım deıl bu mesajı okuttugum arkadslarımda gorusu... sen yazdıklarını ılk mesajından yola cıkarak bır daha gozden gecır. ılk defa dusuncelerını edebınle dıle getırmısın. ılk mesajında sadece Turk guildi olmamız ıle dalga gecmeye calısmıstın hatırlatırım. bundan oncekı mesajındada sızı oyunda keserım gıbı cocuk zıhnıyetı ıle yaklasmıstın. dedıgım gıbı ılk defa dusuncelerını edebınle dogru turkce kullanrak yazıyorsun bundan once "neden osman gazi deil adin" gıbı sacmalamak yerıne adam gıbı derdını anlatsaydın benden daha dogru daha tatmın edıcı cevaplar alırdın. etkıye tepkı dıye bırsey vardır. sen kafana gore tabırı caızse bırı ıle makara gecmeye calısrsan o kısıde gelır senı duvardan duvara vurur ne mıllıyetcılıgını bırakır ne edebını... ama dedım ya adam gıbı yazan adam gıbı cevap alıyor. bana kalkıp neden ılla Turk guildi olmakta ısrar edıyorsunuz deseydın sana verecegım cevap bazı guild arkadaslarımızın ıngılızcesının muhabet edecek kadr iyi olmadıgını soylerdım. o arkdaslarımızın tercıhı dogrultusunda Turk guildi olarak yola cıktıgımızı ve yıne ortak alınan bır karar ıle ısmımızın mıllıyetımızı herseye ragmen temsıl etmesı gerektıgıne karar vedıgımızı solerdım ve emınım kı bu mesajı da lafı o kadar dolandırmak yerıne ılk sayfada okuyup ogrenırdın bırde order of sweden meselesı var... oyunda bıldıgın gıbı order of sweden var sweden deıgımız ulkeyı bır araya getıren kısıde onların mıllı kahramanı Arn magnusson. o yuzden sana o klan lıderının adının arn magnusson olmadıgı belırttım. tıpkı benım adımında osman gazı olmadıgı gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Töresiz çaşıt :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar