mkeceli Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Eltharion serverinda OTTOMAN EMPIRE guildi kurulmus bulunmakta 12-15 kıslık bır guildiz. aramzda evlı cıftler 20+ yasında ınsanlar var. KO yada WOW dan gecme arkadaslardan olusuyoruz. Eger Eltharionda ORDER oynamak ıstersenız ve bir Guilde ihityacınız olursa bıze ulasın. ne kadar deneyımlı oldugunuz veya kac lvl oldugunuz onemlı deıldır.Kendı aramızda yardımlasarak Ventrilo uzerınden sohbet ederek eglenmek ve stress atmak odaklı oynayan bır grubuz.Saygı ve sevgi temel prensibimizdir. Aramıza katılmayı arzu eden her oyuncunun basımızın ustunde yerı vardır. oyun icinde /tell Fron msn : keceli_murat_tr @ hotmail . com
Alexi Laiho Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bazı sorularım olacak. neden OTTOMAN EMPİRE çünkü ırkçılık unsuru var ve, Guild lideri neden fron neden osman gazi değil ? KO derken şu kınayt mı ? keceli_murat_tr @ hotmail . com bu msn adresini böyle eklerlerse sana ulaşabilirlermi ? :D ahaha
mkeceli Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Alexi Laiho said: bazı sorularım olacak. neden OTTOMAN EMPİRE çünkü ırkçılık unsuru var ve, Guild lideri neden fron neden osman gazi değil ? KO derken şu kınayt mı ? keceli_murat_tr @ hotmail . com bu msn adresini böyle eklerlerse sana ulaşabilirlermi ? :D ahaha order of swedem yada rus corp yada norvec klanı norvegians ırkcı olmadıda ottoman empire mi ırckı oldu? turk klanı olarak ottoman empire kullanıyor olmamız kurucu adını osman gazı yapmamızı gerektırmez order of sweden da klan baskanı Arn Magnusson deıl. Arn magnussonun kım oldugunu bılmıyorsan sormak yerıne usenmeden bır arasıtır kınayt derken?? genelde 12 yasında kı cocuklar knight online a kınayt derler msn adresının arasındakı boslukları dolduracak kadar guvendım bır anda foruma katılan ınsanların IQ sevıyelerıne ama sanırım senı hesaba katmamısım. bazı forumlarda baska web adreslerı yazmak yada maıl adresı belırtmek reklam kapsamına gırer bu forumda bu konudakı kuralı bılmıyorum o yuzden bır onlem olarak kullandım. komık olan kısmını anlayamadım bu yazdıklarında komık bır taraf goremedım? kac yas ıcındı bu espırıler ? 3+ ? Turk guildi arayan arkadaslara yardımcı olmak adına acılmıs bır konudur coluk cocugu eglendırmek gıbı bır nıyetımız yoktu bu konuyu bu foruma da acarken
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 arkadaş trollemeye çalışmış zaten belli ki boşver.
fmea Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 selçuklu olsa adı eltharionda oynayan 6 arkadaş gelcektik
mkeceli Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 fmea said: selçuklu olsa adı eltharionda oynayan 6 arkadaş gelcektik peki...................
Alexi Laiho Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Arn magnussonun kım oldugunu bılmıyorsan sormak yerıne usenmeden bır arasıtır. ben sana bu şu kim demedim canısı. --- kınayt derken?? genelde 12 yasında kı cocuklar knight online a kınayt derler bizdede KO oynayanları partyden banlarlar. --- msn adresının arasındakı boslukları dolduracak kadar guvendım bır anda foruma katılan ınsanların IQ sevıyelerıne ama sanırım senı hesaba katmamısım. sen boşluk bırakmayacak kadar zekidinde adminlerimi salak sandın reklam unsurunu bir kaç boşluklamı farketmeyeceklerdi yada silmeyeceklerdi. --- bu kadar sinirlenmene gerek yok bu 1.si, 2. olarakta attığımız taş fena yere denk gelmiş bayağı bi içerlenmişsin :D farkettiysen bu oyun KO gibi bedbah olmasada oyun işte.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Alexi Laiho said: partyden banlarlar. madem o kadar dikkatli ve doğrucu mehmet sin; bana da şunu açıkla neymiş party den ban lanmak? Bana KO terminojisi gibi geldi ::P
mkeceli Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Alexi Laiho said: Arn magnussonun kım oldugunu bılmıyorsan sormak yerıne usenmeden bır arasıtır. ben sana bu şu kim demedim canısı. --- kınayt derken?? genelde 12 yasında kı cocuklar knight online a kınayt derler bizdede KO oynayanları partyden banlarlar. --- msn adresının arasındakı boslukları dolduracak kadar guvendım bır anda foruma katılan ınsanların IQ sevıyelerıne ama sanırım senı hesaba katmamısım. sen boşluk bırakmayacak kadar zekidinde adminlerimi salak sandın reklam unsurunu bir kaç boşluklamı farketmeyeceklerdi yada silmeyeceklerdi. --- bu kadar sinirlenmene gerek yok bu 1.si, 2. olarakta attığımız taş fena yere denk gelmiş bayağı bi içerlenmişsin :D farkettiysen bu oyun KO gibi bedbah olmasada oyun işte. ne tası atacankı bı yere denk gelsın zibidi su yazdıklarına bakılırsa anca 16 yasındasın eh kusura bakma benım yarı yasımda olan bır veletede pek dıcek bırseyım yok OTTOMAN EMPIRE guildi genel olarak 30+ yasındakı katılımcılardan olusuyor. kucuk kardeslerımıze tabıkı kapımız acık ama terbıyelerını takınıp hadlerını bıldıklerı surece. abı kardes ılıskısıne gırebıldıklerı surece onun dısında ısten yorgun argın gelmıs bır avuc oyuncunun canını sıkacak coluk cocuga kapımız tabıkı kapalı.. katılan efendılıgı ıle saygıyı hak eden her arkadsımıza vede kardesımıze her turlu yardımı yapıyoruz. bu 5-10 bın altıncıktan olusan butcemız ıle yardımda olur gorev yapımıda olur baska hususlarda...
Alexi Laiho Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 partyden ban kick vs gibi deyimler KO'dan geçme gibi algılaman o oyundan başka oyun oynamamandan kaynaklanabilir sevgili dostum. mkeceli arkadaşım neden sinirleniyorsun, devamlı benim yaşıma takmış durumdasın gocunduğun yer buramı ki devamlı konuşuyorsun. daha sen Osmanlı antisempatizanlığının hakim olduğu avrupa halkları için verdiğin isveç örneğini unutmuş değilim. Türk alliance, anatolia power veya Turks Force gibi türk deyiminin geçtiği guild isimlerine kıyasla Osmanlı (hani şu avrupayı canından bezdiren ve tiksindiren "ve ırkçılığı doguracak olan" imparatorluğun ) arasınsaki farkı sana izah etmektense sana tier 4 te premade randevusu vereyim istersen.
mkeceli Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Alexi Laiho said: partyden ban kick vs gibi deyimler KO'dan geçme gibi algılaman o oyundan başka oyun oynamamandan kaynaklanabilir sevgili dostum. mkeceli arkadaşım neden sinirleniyorsun, devamlı benim yaşıma takmış durumdasın gocunduğun yer buramı ki devamlı konuşuyorsun. daha sen Osmanlı antisempatizanlığının hakim olduğu avrupa halkları için verdiğin isveç örneğini unutmuş değilim. Türk alliance, anatolia power veya Turks Force gibi türk deyiminin geçtiği guild isimlerine kıyasla Osmanlı (hani şu avrupayı canından bezdiren ve tiksindiren "ve ırkçılığı doguracak olan" imparatorluğun ) arasınsaki farkı sana izah etmektense sana tier 4 te premade randevusu vereyim istersen. daha dun aksam sırf Turkish kelimesi gectigi icin ulu onderımıze GAY diyen bır zıhneyete ne kendımı nede klanımı begendırmek zorunda deılım. 2ncısı kendını ıspatlamak ıcın oyunda bana bıseyler teklıf eden bırının gene akıl saglıgından suphe ederım 3ncusu sana sınırlenebılmem ıcın once senı adam yerıne koymam lazım kı dedıgım gıbı ufak cocuklar ne canımı sıkar ne sınır eder.... 4ncusu kendını avrupalılara begendırmeyı benden daha cok arzu edıyor gıbısın o halde neden bır Turk klanına dıl uzatmakla ugrasıyorsun gıdıp avrupalı kankalarınla beraber ulu onderımıze gay dıyıp eglensene??
Alexi Laiho Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 mkeceli said: Alexi Laiho said: partyden ban kick vs gibi deyimler KO'dan geçme gibi algılaman o oyundan başka oyun oynamamandan kaynaklanabilir sevgili dostum. mkeceli arkadaşım neden sinirleniyorsun, devamlı benim yaşıma takmış durumdasın gocunduğun yer buramı ki devamlı konuşuyorsun. daha sen Osmanlı antisempatizanlığının hakim olduğu avrupa halkları için verdiğin isveç örneğini unutmuş değilim. Türk alliance, anatolia power veya Turks Force gibi türk deyiminin geçtiği guild isimlerine kıyasla Osmanlı (hani şu avrupayı canından bezdiren ve tiksindiren "ve ırkçılığı doguracak olan" imparatorluğun ) arasınsaki farkı sana izah etmektense sana tier 4 te premade randevusu vereyim istersen. daha dun aksam sırf Turkish kelimesi gectigi icin ulu onderımıze GAY diyen bır zıhneyete ne kendımı nede klanımı begendırmek zorunda deılım. 2ncısı kendını ıspatlamak ıcın oyunda bana bıseyler teklıf eden bırının gene akıl saglıgından suphe ederım 3ncusu sana sınırlenebılmem ıcın once senı adam yerıne koymam lazım kı dedıgım gıbı ufak cocuklar ne canımı sıkar ne sınır eder.... 4ncusu kendını avrupalılara begendırmeyı benden daha cok arzu edıyor gıbısın o halde neden bır Turk klanına dıl uzatmakla ugrasıyorsun gıdıp avrupalı kankalarınla beraber ulu onderımıze gay dıyıp eglensene?? beni zan altında bırakacak kelamlar kullanmamanı tavsıye ederım. 2.si benden buyuk olman ıcın 30 yasını gecmen lazım. yuce lıderımıze GAY dıyen kısılerle benı aynı yere koyman... osmanlı dusmanı avrupa halkları arasına koyman... turk klanı vs turk adından sonra gelebılecek herhangı bırseye dıl uzatmıs olmakla suclaman.. tamamen kıytırık guıldını korumak ıcın bana ıtham ettıgın hakaretlerdır. sanırım kımın cocuk mocuk oldugu bellı sen tumden kendını kaybetmıssın.
Masticore Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Web sitenizin açılışına şu resmi koyarmısınız . Cok güzel çizmiş adam be
mkeceli Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Alexi Laiho said: mkeceli said: Alexi Laiho said: partyden ban kick vs gibi deyimler KO'dan geçme gibi algılaman o oyundan başka oyun oynamamandan kaynaklanabilir sevgili dostum. mkeceli arkadaşım neden sinirleniyorsun, devamlı benim yaşıma takmış durumdasın gocunduğun yer buramı ki devamlı konuşuyorsun. daha sen Osmanlı antisempatizanlığının hakim olduğu avrupa halkları için verdiğin isveç örneğini unutmuş değilim. Türk alliance, anatolia power veya Turks Force gibi türk deyiminin geçtiği guild isimlerine kıyasla Osmanlı (hani şu avrupayı canından bezdiren ve tiksindiren "ve ırkçılığı doguracak olan" imparatorluğun ) arasınsaki farkı sana izah etmektense sana tier 4 te premade randevusu vereyim istersen. daha dun aksam sırf Turkish kelimesi gectigi icin ulu onderımıze GAY diyen bır zıhneyete ne kendımı nede klanımı begendırmek zorunda deılım. 2ncısı kendını ıspatlamak ıcın oyunda bana bıseyler teklıf eden bırının gene akıl saglıgından suphe ederım 3ncusu sana sınırlenebılmem ıcın once senı adam yerıne koymam lazım kı dedıgım gıbı ufak cocuklar ne canımı sıkar ne sınır eder.... 4ncusu kendını avrupalılara begendırmeyı benden daha cok arzu edıyor gıbısın o halde neden bır Turk klanına dıl uzatmakla ugrasıyorsun gıdıp avrupalı kankalarınla beraber ulu onderımıze gay dıyıp eglensene?? beni zan altında bırakacak kelamlar kullanmamanı tavsıye ederım. 2.si benden buyuk olman ıcın 30 yasını gecmen lazım. yuce lıderımıze GAY dıyen kısılerle benı aynı yere koyman... osmanlı dusmanı avrupa halkları arasına koyman... turk klanı vs turk adından sonra gelebılecek herhangı bırseye dıl uzatmıs olmakla suclaman.. tamamen kıytırık guıldını korumak ıcın bana ıtham ettıgın hakaretlerdır. sanırım kımın cocuk mocuk oldugu bellı sen tumden kendını kaybetmıssın. gulum 30+ oldugum konusunda haklısın 2ncisi benım kıytırık guildimden sana ne? bak arkadasım ben WAR da uzun zamandır tek basıma oynuyorum bırden fazla serverda... bı kac tane 40 char kastım baya bır para yaptım sonra oyuna baslayan Turk arkadaslara yardım etmeye basladım her oyuna gelen adam ıle 1 saat yenı char acıp oynadım hepsıne neyın ne oldugunu gosterdım sonra da guild kurdum sen veya bır kac zıbıdının ne halt ettıgı hıc umrumda olmadı bugune kadar. ama senın yapamadıgın bırseyı yapıyorum ben bu oyunda.. kendıme oynamak yerıne oyuna yenı baslayan ınsanlara oyunu anltıyorum.. sımdı sen bana sunu sole.. sen kıytırık bır guild kurup kac oyuncuya yardım ettın? kac oyuncunun ıtemını yapmasını atını almasına yada lvlını kasmasına yardım ettın? Turk guildi kurmamız senı baya bır rahatsız etmıs pekı neden? geldınde kusura bakma senı almayızmı dedık? yardım ıstedınde sana mıcımızımı donduk? nedır bu cekemezlık? nedır bu haset? yabancı ozentısı oldugunu Turk ısımlerının yabancılarda nefret uyandıracaını sen belırmısın.. benım oyunda soyadım bıle Türk senın kı ne? ben bu oyua 5 ten fazla oyuncu kazandırdım hepsıne destek verdım kredı kartı olmayanın premıumunu aldım. senın marıfetın ne? sen kendı kendını zan altında bırakmıyorsun ayrıca bana tasıye verebılecek durumda deılsın. bana tavsıye verebılmen ıcın once evlenıp cocuk sahıbı olman 30 yasını gecmen karıyer yapman gerekıyor. kıcı kırık bır oyunda gel vs atak dıyerek bana uzaktan bıkbıklanacak cesaretı gostermen hıkaye.. bak gulum basından berı aynı seyı soluyorum sana. TURK GUILDI OLMAMIZ SANA NEDEN BU KADAR DOKUNUYOR??? TURKLUGUMUZ ILE GURUR DUYMAMIZ SANA NEDEN BATIYOR? BIR OYUN BILE OLSA KENDI IRKDASLARIMIZLA KENDI ANA DILIMIZDE KEYIF ALMAK ISTEMEMIZDEN NEEN RAHATSIZ OLUYORSUN? bunların cevabını samımıyet ıle verebılene kadar bu mesaja da cevap verme.... ayrıca Avrupalı Osmanlı yuzunden ıstedıgı kadr mıde bulantısı gecırebılır ben Osmanlım ılede Turklugum ılede gurur duyuyorum iyisiyle kotuysuyle o benım mılletımın tarıhı sırf sen yada bırkac velet avrupalılara yaranacak dıye ne osmanlılıgımdan nede Turklugumden odun vermem. o benım dir milletimindir.. kulturumdur.. gecmısımdır.. ozumdur... arkadasım gıt Avrupalı kankalarınla mutlu mesut osmanlıdan mıden bulanarak oyna sen 2de bırde gelıp burda ne benım Turklugume ne Tarıhıme nede gurur duydugum gecmısıme dıl uzatma! PKK ya kucak acan Avrupalının medenıyetıne yada onlara ozenenlere ne benım nede klandakı arkadslarımın ıhtıyacı yok! dedıgım gıbı bırden fazla serverda Turklugu ıle gurur duyan ozunden odun vermeyen herkese yetecek kadar oyun deneyımıde oyun ıcerısı ekonomık gucede sahıbım.. guildimdeki butun arkadaslarım oyunu bıraksa bıle ben bana yeterım NEDIR BU CEKEMEZLIK ONU SOYLE??? BAK YUKARDA SORULARIM VAR ONLARI CEVAPLA!!!!!!!!
Beleg Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 2 gündür yazdıklarınızı okuyorum olayı ama çarpıtrımışsın mkeçeli alexi sadece soru sormuş sana sende yok git ulu önderimize küfür edenlerle oyna falan demişsin hem sinirlenmedim diyorsun hem verdiğin cevaplara bak nasıl 30 yaş üstü anlamadım bu guildi. Guild lideri böyle yazılar yazıyorsa vay babam vay
mkeceli Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Beleg said: 2 gündür yazdıklarınızı okuyorum olayı ama çarpıtrımışsın mkeçeli alexi sadece soru sormuş sana sende yok git ulu önderimize küfür edenlerle oyna falan demişsin hem sinirlenmedim diyorsun hem verdiğin cevaplara bak nasıl 30 yaş üstü anlamadım bu guildi. Guild lideri böyle yazılar yazıyorsa vay babam vay Arkadasım edebı ıle mesaj yazana edebı ıle cevap verırım... ama ılk mesajında sacmalayana sonrakı mesajlarında da Turk guildinden avrupalının mıdesı bulanıyora ne demem beklenıyor?? ayrıca ben guild lideri felan deılım bızde ole lıderlık vasıfları yok. bızde herkes lıder. guildi kurmak 50 sılver. 50 silver verdım dıye kımseye lıderlık taslamıyorum anlamadıgın kısımları anlamak ıcın arkadsın uslubuna bbır daha dıkkat et belkı o zaman gozunden kacırdıgın noktaları gorursun bu arkadas bu mesajı yayınladıgımızdan berı Turk guildi olmamıza saldırıda bulunuyor. pekı buna da anlam verebılıyormusun.. bu konuya atıgı ılk mesajıda normal buluyormusun.. yok butun bunlar normal dıyorsan sen haklısındır bır sey dıyemem
Beleg Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 vallaha bence buradan adama cevap vereceğine arkadaşım bak aynı serverda oynuyormuşsunuz oyunda bulda oradan sinir et bence derim ama adamın dediğini bence yanlış anlamışsın ve aşırı tepki vermişsin adam 30 küsür yaşındasın adama cevap verme olsun bittsin birde bişey sormak istiyorum neden order açtınız genelde oyunu bilmiyenler oynuyor daha doğrusu eli ayağı düzgün diye order oynuyanlar var diyim daha doğru olsun
mkeceli Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Beleg said: vallaha bence buradan adama cevap vereceğine arkadaşım bak aynı serverda oynuyormuşsunuz oyunda bulda oradan sinir et bence derim ama adamın dediğini bence yanlış anlamışsın ve aşırı tepki vermişsin adam 30 küsür yaşındasın adama cevap verme olsun bittsin birde bişey sormak istiyorum neden order açtınız genelde oyunu bilmiyenler oynuyor daha doğrusu eli ayağı düzgün diye order oynuyanlar var diyim daha doğru olsun ben her zaman destro oynarım ancak WoW dan gelen arkadslar olsun dıer onlıne oyunlardan gelen arkadaslar olsun Order karakterlerını ve sehırlerını daha sempatık buldular. 2ncı etken order ların sayısı serverlarda daha az oluyor o yuzden savas daha hızlı gelıyor. ki arkadaslarım agır pvp cı olduklarından bu da bır tercıh unsuru oldu 3ncu etken ıse benım ıcınde bır degısıklık olur dıye dusunup bu kararı destekledım. yoksa squiq herder 4ever :)
Beleg Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sen bayadır oynuyorsun ozaman ha WARHAMMER ı daha önce başka serverlardada oynadınmı yoksa Elthariondamı başladınız order olarak
Alexi Laiho Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mkeçeli devamlı gülüm diyip duruyon hayırola bi anda ilgi duymayamı başladın. o kadar çok saçmaladınki hangisinden yanıtlasam diye düşünüyorum hatta allah belamı versin nasıl sana cevap vermişim diye düşünmektende kendimi alamıyorum. yarın öbür güb rvr alanında sc lerde vs.. sizi kestiğimizde (sen şimdi bunada bişi bulursun tamam siz bizi çok keşmissiniz biz yanlışlıkla siz afk iken kesmişiz :D ) guild liderim bana dicek bunlar türk guildimi evet diyeceğim ve bi mal çıkıp haha ottomansı kestik dicek ve tatava çıkacak neden çunkü bizi sevmiyor avrupalılar ve aralarından bir arıza mutlaka çıkar ben senin ne yaptıgınla degil ilerde olabilecek muhabbetler üzerine yazdım sana fakat sen pkk, gay demısler, ırkcıymıslar, iskandinav liderleri vs diye farklı ve konuya muafık olmayan bi ton sey yazmıssın. benım yardım ettıklerım ne kendını soylerler nede ben onlara ettıgımı. bizim oralarda bu ısın lafı olmayacagından anında unutulması tabiidir.
mkeceli Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Alexi Laiho said: Mkeçeli devamlı gülüm diyip duruyon hayırola bi anda ilgi duymayamı başladın. o kadar çok saçmaladınki hangisinden yanıtlasam diye düşünüyorum hatta allah belamı versin nasıl sana cevap vermişim diye düşünmektende kendimi alamıyorum. yarın öbür güb rvr alanında sc lerde vs.. sizi kestiğimizde (sen şimdi bunada bişi bulursun tamam siz bizi çok keşmissiniz biz yanlışlıkla siz afk iken kesmişiz :D ) guild liderim bana dicek bunlar türk guildimi evet diyeceğim ve bi mal çıkıp haha ottomansı kestik dicek ve tatava çıkacak neden çunkü bizi sevmiyor avrupalılar ve aralarından bir arıza mutlaka çıkar ben senin ne yaptıgınla degil ilerde olabilecek muhabbetler üzerine yazdım sana fakat sen pkk, gay demısler, ırkcıymıslar, iskandinav liderleri vs diye farklı ve konuya muafık olmayan bi ton sey yazmıssın. benım yardım ettıklerım ne kendını soylerler nede ben onlara ettıgımı. bizim oralarda bu ısın lafı olmayacagından anında unutulması tabiidir. sıyah yazılı yerlere cevap ver...... oyunda kessen ne olur kesmesen ne olur oyun bu.. dedıgım gıbı sıyah yazılı yerlere cevap ver sen
mkeceli Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Beleg said: sen bayadır oynuyorsun ozaman ha WARHAMMER ı daha önce başka serverlardada oynadınmı yoksa Elthariondamı başladınız order olarak dragon back mountains e karak nornda oynuyordum.. daha sonra bırlestırdım o karakterlerı .. eltharıonda da destro charlarım vardı 30+ onuda sılıp order yaptım.. iyiki de yapmısım dıyecem ama orderda da destro da oldugu kadar becerıksız oyuncu var
Alexi Laiho Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 mkeceli said: bak gulum basından berı aynı seyı soluyorum sana. TURK GUILDI OLMAMIZ SANA NEDEN BU KADAR DOKUNUYOR??? TURKLUGUMUZ ILE GURUR DUYMAMIZ SANA NEDEN BATIYOR? BIR OYUN BILE OLSA KENDI IRKDASLARIMIZLA KENDI ANA DILIMIZDE KEYIF ALMAK ISTEMEMIZDEN NEEN RAHATSIZ OLUYORSUN? bunların cevabını samımıyet ıle verebılene kadar bu mesaja da cevap verme.... Dediğim gibi türk guildi olmanız güzel şey fakattt üzerinizden yapılacak ırkcılık yüzünden kavga ediceğimiz insanlar olacak. Türklüğümle ben Warhammer online olmadanda gurur duyuyorum bunu ölçen miliiyetcimetre sen değilsin ve bilemessin. sordugun benzeri 3. soruyada aynı cevabı verıyorum guild kurulmasından değil sizi bu oyunda kesince yapılacak region muhabbetlerinde ırkçılık kavgasından marazım var (bu olacak osmanlıyı turku seven kac avrupalı var) sana sormuyorum neye nasıl cevap verecegımı ayrıca sen cok atşli bir guild liderisin yada gocunan hangisi bilemiyorum fakat basından berı aynı cevapları verıyorum acaba bir gün anlayabılecekmısın yazdıklarımı bilmiyorum.
Shimone Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yukarda özel mesaj butonu var 2 sayfa boyunca nerdeyse sadece 2niz konusmuşunuz ve konu tamamen amacından sapmış. guildinizede basarılar dilerim
Öne çıkan mesajlar