Raincloud Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Bence Sylar döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 adamınbiri said: pqi ya gandalf yüzük kardeşliğinin sevgisini ve tanrısını şevkatini kullanırsa? Ya sevginin ve dostlugun temeli olan güven? Hepbirlikte aglayalim gözyaslarimin parlasin ve birlessin. Gandalfa simsicak bi sevgi aurasi bahsetsin. Ardindan bu aura cam bir küre gibi kirilsin ve parcalari umudun ve barisin tohumlariyla terminatöre saplanarak yoketsin. Sonra iyiler kazansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bence raven(kotor) dover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Marveloth said: adamınbiri said: pqi ya gandalf yüzük kardeşliğinin sevgisini ve tanrısını şevkatini kullanırsa? Ya sevginin ve dostlugun temeli olan güven? Hepbirlikte aglayalim gözyaslarimin parlasin ve birlessin. Gandalfa simsicak bi sevgi aurasi bahsetsin. Ardindan bu aura cam bir küre gibi kirilsin ve parcalari umudun ve barisin tohumlariyla terminatöre saplanarak yoketsin. Sonra iyiler kazansin. arkada leonard cohen, hey there is no way to say goodbye çalarken terminator ile güneşin batımına doğru giderlerken terminatorun esas müziği girsin alttan DI-DIM DIMDIDIM DI-DIM DIMDIDIM DI-DIM DIMDIDIM http://www.youtube.com/watch?v=QKF-tOtK6nw they ll be back! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar