Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Community olduğumuzu gösterelim..

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Abi biz communityiz değilmi. Birimiz dara düştüğünde öbürümüz koşar yardımına değilmi. Biz süfer insanlarız.

Hadi verdim gazı..

Şimdi ben bi değişik portal yapımına giriştim. Çeşitli bölümler olacak, piercing-dövme, eskiler, falan filan gidicek bole..

Şimdi 70 lerden 2000 lere kadar uzanan bir site yapıyorum..
Site genel hatlarıyla aşağıda

eski oyunlar
eski müzikler
eski filmler
eski çizgifilmler
forum

eski oyunlar

-eski bilgisayar oyunları
-eski atari
-eski neogeo
-eski karakutu
-eski 8 bit
-sizde yollayın (kategori seçicek link vericek yada upload yapıcak)

eski müzikler

-eski rock
-eski pop
-eski klipler
-eski şarkıların sözleri
-sizde yollayın

eski filmler

-eski türk filmleri
-eski yabancı filmler
-eski film müzikleri

eski çizgifilmler

-eski çizgi filmler
-eski çizgifilm müzikleri

ÖNEMLİ soruna geldik. Daha eklenmesi gereken bir bölüm varsa, bana söyleyebilirmisiniz ve daha önemlisi bunlarla ilgili kaynaklar buldum. Ama bir bilgisayarın nesi bir paticiğin sesi var düşüncesinden yola çıkarak bildiğiniz bulduğunuz bunlarla ve eklenmesi gerekenle ilgili arşivleri yollarsanız sevinirim. Sadece site bile olsa yeterli.

Mesela klipler o ajda pekkannın "aman petrol" falan klipleri şarkılar nerden bulurum...

Şimdiden teşekkürler..[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls
server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock.
Sosyal ağlarda paylaş

bunun community olduğumuzu göstermekle ne alakası var? bu basbaya benim işimi yapar mısınız gibi birşey olmuş.. sen yap bitir siteni biz icabıunda banner koyarız tepeye... ama bitmeden olmas ki.. cık cık cık[signature][hline]fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder.
Sosyal ağlarda paylaş

Süper yöntem. Beyler biz bir forum değilmiyiz, hadi yürüyün koçlarım, aslansınız siz, süpersiniz hadi yapın şunları... Göreyim sizi aslanlarım... Hey yavrum hey ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu daha öncede demiştim tekrar diyeceğim
Hiçbir site hiçbir kuruluş aynı anda birçok konuya değinirse devam edemez
mesela bir site yapıcaksın uo sitesi olsun sonra baktın uoyu yedin bitirdin diğer oyunlara tektek deyiniceksin
böyle aynı anda haşaaaaa diye hepsine başlarsan herbirine 2 kelime yazar bayarsın
ve okadar konuyu derlemek için yüzlerce insan lazım
en iyisi sen bir konudan başla ve insan bulmaya çalış sonra her konu bittikce yeni konuya geç bu sırada eski konulara insanlar görevlendir ki ultimatr gibi geride kalmasın:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

Chem doğru söylemiş. İçeriği bitirmen zaten bir ömür alır. İçerik doldurmaktan bıkıp, yayına geçtiğinde belki heryere bişey koyarsın ama miktarı az olacaktır.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...