Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu var abi..

Throndor

Öne çıkan mesajlar

Buradan birine ricada bulunmak için mesaj atarken aklıma geldi de burayada yazayım..bana abes gelmişti bilmem siz normal karşılarmısınız..
Meslek icabı bir süredir kırıkkaledeyim.. DVD alayım dedim bi işhanı var bilgisayarcıların olduğu..oraya gittim.. sordum vcd satan yerlere yok DVD dediler..sonunda bir tanesi abi şu köşedeki dükkanda var galiba dedi.. neyse bulduk biryer diye girdim içeri..bakındım bi iki etrafa DVD felan yok ortalarda..silme vcd her taraf.. DVD varmı dedim herife..var abi dedi..haa göremedim de nerde dedim.. adam eğildi tezgahın altından bi tane 101 dalmaçyalı DVDsi çıkarttı.. Buyur bu abi dedi..?!?!?!?
oymuş adamların DVD var burda dediği..yuh dedim.. sağlam rezil bi yer kırıkkale hakkaten..
Sosyal ağlarda paylaş

Olayı "DVD alacak parası yok halkın, herkez senin gibi DVD alamaz...vs..vs" boyutuna taşımaya çalışacak arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.. nitekim 1 saat dolaştıktan sonra, DVD var orda diye gösterilen yerde "al aha da bu var" denip koca dükkandan 1 DVD çıkmasıydı beni şaşırtan.. Ha ama "fakirin halinden anlayan adam" olma isteği olan bi arkadaş varsa..buyursun kendi meşrebince yaşasın tribini..
Sosyal ağlarda paylaş

sağlam rezil biryer dostum..inan bana.. ha ama dersen ki herşey güzeldi de bi DVD yoktu diye mi rezil.. tabiki hayır.. ama 2 şey var ki şahsi fikirlerim bu iki konuda sabit.. rezil bir yer.. ve DVD yok.. hoş gerçi sonra bi arkadaş söyledi vardı DVD bilmemnerde diye ama.. bakalım , bi ara da oraya uğrarız.. o zamana kadar yaşasın VCD
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...