Throndor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Buradan birine ricada bulunmak için mesaj atarken aklıma geldi de burayada yazayım..bana abes gelmişti bilmem siz normal karşılarmısınız.. Meslek icabı bir süredir kırıkkaledeyim.. DVD alayım dedim bi işhanı var bilgisayarcıların olduğu..oraya gittim.. sordum vcd satan yerlere yok DVD dediler..sonunda bir tanesi abi şu köşedeki dükkanda var galiba dedi.. neyse bulduk biryer diye girdim içeri..bakındım bi iki etrafa DVD felan yok ortalarda..silme vcd her taraf.. DVD varmı dedim herife..var abi dedi..haa göremedim de nerde dedim.. adam eğildi tezgahın altından bi tane 101 dalmaçyalı DVDsi çıkarttı.. Buyur bu abi dedi..?!?!?!? oymuş adamların DVD var burda dediği..yuh dedim.. sağlam rezil bi yer kırıkkale hakkaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 eee?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 kırıkkale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 doğrudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 dimi ya çok rezil bi yer DVD bile bulunmuyor!! en iyisi yakmak,kundaklıyalım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Olayı "DVD alacak parası yok halkın, herkez senin gibi DVD alamaz...vs..vs" boyutuna taşımaya çalışacak arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.. nitekim 1 saat dolaştıktan sonra, DVD var orda diye gösterilen yerde "al aha da bu var" denip koca dükkandan 1 DVD çıkmasıydı beni şaşırtan.. Ha ama "fakirin halinden anlayan adam" olma isteği olan bi arkadaş varsa..buyursun kendi meşrebince yaşasın tribini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Ankara'da alıyorum vallahi bahcelıde bısuru yerde var mutluyum :)[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ehueh ne alaka "fakirin halinden anlayan adam" olma tribi ehueh gayet açık ve net trip filan yok, sırf dvd bulunmuyo diye rezil ilan ettin kırıkkaleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 muahaha "fakirin halinden anlayan adam tribi" =)[signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 sağlam rezil biryer dostum..inan bana.. ha ama dersen ki herşey güzeldi de bi DVD yoktu diye mi rezil.. tabiki hayır.. ama 2 şey var ki şahsi fikirlerim bu iki konuda sabit.. rezil bir yer.. ve DVD yok.. hoş gerçi sonra bi arkadaş söyledi vardı DVD bilmemnerde diye ama.. bakalım , bi ara da oraya uğrarız.. o zamana kadar yaşasın VCD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 dvd istemissin adamda vermis yau daha ne? =))[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar