Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 PlayStationda çıkalı aylar oldu PC sürümü çıktımı bileniniz varmı? CMR2.0 hayranı biri için sabırsızlanıyorum.Antalyada hiçbiryerde yok... Eğer çıktıysa oynayanların fikirleri neler?[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Cmr3 2003 yaz sonuna dogru pc de cıkacak.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 sanırım yazın ada'da bulursam alırım 2.0 güzeldi kenyaya kadar gelmiştikte kenyada hata vermişti..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 CMR3.0 Temmuzda PC için çıkıyomuş.Geçen hafta aldım haberi. Ama Colin McRae şimdi Citroen takımında oyunda Focusda. Olmuyo yani böyle içimde bi bulantı olcak oyunu oynarken.Boşu boşuna oynuyomuş gibi olcak.Sanki takım değiştirmese gazoz kapağına oynicaktıkda ehuhe neyse...[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ben oynuyorum gaz pedalıyla direksiyonuyla pek bir zevkli ama en beğendiğim araba mg'ninki[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 PS de serverlara falan baglanabiliyosun o cok güzel.. Tony Hawk ta ne hile yapıyolar PS olanlar nette varya..[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar