hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 başlık tam bir özeti oldu işin ... elimde epox 8rda + var ... gittim özene bözene kendime orta hallice kesem el verediği kadar bi 5+1 ses sistemi aldim .. fakat düşünmeden yapılmış bu hareket bana acı patladı , keza görüldüğü üzre yeşil olan line out , mavi olan line in pembe olan mikrofon ... . benim TV kartim (flytv98) kendi line out'undan , yeşil olana 1 kablo çıkarmakta , ayrica video in/out olan fx9600 ümün de vi/vo özelliğini sıksık kullanmamdan dolayi mikrofon girişinde dönüşümlü olarak mikrofon veya kameradan gelen ses kablosu olmakta ... amma velakin güzeller güzeli ses sistemim için yeşil ve pembeyi rear ve woofer çıkışına çevirtmem gerek .... şimdi sorularim 1) TV kartindan sesi line in yerine digital olarak almamı sağlayacak bir program var mı ( yanılmıosam cine5 dekoderi diye bişiler kullaniodu bizim arkadaş , o digital olarak aldiğindan dolayi line kablosuna gerek duymuyordu ) Adı nedir ... 2) aopen H600 kasadaki ön kulaklık ve mikrofon girişleri de yukardaki seçenekleri tick'lediğimde işlevlerini kaybeder mi ?? 3)bu bir çelişkimidir ???[signature][hline]"you know , I am a simple man , a mere fighter ..lest know this mate , NEVER TRUST SOMETHING THAT BLEEDS FOR DAYS , YET LIVES " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar