Dynun Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Bir dota oyuncusunun hikayesidir bu. Lise yıllarında 5.31 ile Dota ile tanışmış, sonralarda hayvan gibi oynamıştır. Ama her şeyden önce ultimatr vardır tabiki. Sonra yoğun bir haftayı tamamlayınca bir de bakar ki, çok sevdiği paticik w3 pvpgn de turnuva vardır. AMA O DA NE KAÇIRMIŞTIR. çok üzülür. sivilcesi çıkar pipisi şişer, emo olur. Ama bir umut daha vardır belki. Takım oluşturup da adam çıkaramayan kardeşlerine yardıma gelmiştir. Bir nevi joker rolü üstlenecektir. Ama önünde geçilmesi gereken tek boss vardır : THARKAS. http://img24.imageshack.us/img24/2733/bigmonster.jpg ne çok iyi oynuyorum ne çok kötü , alın lan beni boşluklara. o kadar yazdım bak. lütfen diyorum. Dota camiasından destek bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Sonuna kadar destekçiniz Dinan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 benıde alın madem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 yerimi veriyorum gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 katılıyorum dinansız turnuva olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 KOLBASTI'ya girsin bence, nasılsa eksikler ihihihihih hihihihihihihhihihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ahaha omer +rep yalniz dinan gelirse cok guclu oluruz, 3 kisi cikmamiz gerekir maclara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 vay gray render Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 eheh alalim madem kolbastiya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 O zaman h.g dinan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Kadromuz zenginleşiyor. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 kolbasti dersleri alman lazim dynun müziğin ritmine kendini katirip yaratici figurler gostermen gerek. takimin mottosu nonstop kolbastı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 dinan hemen çalışmaya başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ayak hareketleri sorun değil de kolları tam beceremiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 dinan, kop gel kop gel oynayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Dinan sana dotayı Geffen'le öğreten insan olarak söylüyorum ki Tharkas onaylarsa takım sana sonuna kadar açık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 üzerimde emeğiniz büyük. layık olmaya çalışıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 şaka maka bi kolbastı lafı geçti de, nedir durum tharkas burdan yazarsa seviniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Abi gerekirse kendi yerimi dahi veririm ben sorun değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 yok canım , hazır takımı bozmak da olmaz. bizimki eğlence, araya kaynarsam oynarım işte yedek medek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Ster hangi ara öğrendi de öğretmeye başladı ya asdfjdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 dynun yazdim seni takimlar lsitesinede kolastıya zaten ama istiyorsan hakanalrin takiminada gecebilirsin tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 yiit yanı khalada bıze yazılmak ıstıyo yedek uygunmudur? deathlord kaptanımız gıdınce yerıne khalayı alalım dedık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 valla 3 gün önceden söylemiştim zaten emre bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Ster sen agu derken dota oynuyordu... Adam wow'a geçti bıraktı dotayı diye hani çoluğa çocuğa maskara muamelesi yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar