Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başlamak istiyorum, ancak.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Trial versiyonu indirdim ve şu ana kadar izlenimlerim oldukca iyi. Kafama takılan iki şey var onlar hakkında da olumlu bir cevap alabilirsem başlayacağım.

1- RP serverları ne durumda? Gerçekten rp bulunabiliyor mu?

2- Digital orjinali aldığım zaman trial versiyon yerine onu yüklemem gerekiyor mu?

Bonus:

Warrior - Healer'a özenmişimdir her zaman. Karakterimden neler beklemem gerektiğini kısaca anlatabilirseniz güzel olur=)
Mesaj tarihi:
1- Sanırım forumda kimse RP sunucusunda oynamıyor.Buradan araştırabilirsin.

2- Sanmıyorum. Trial'ın yüklediğin oyun değil hesabınla, karakterinle alakalı olması lazım. Client size karşılaştırarak emin olabilirsin, 10,3 GB olması lazım.

Bonus:

Tanking - meeeh
DPS - zayıf
Healing - meterda rakipsiz. single target healing zayıf.
Support - yani debuff/shield/buff falan heal dışında gruba çalışan işler mükemmel.
1v1 - rakipsiz
Mesaj tarihi:
war priest dusunuyorsan (order tarafi) :

lvl 20-30'a kadar melee'ye girip bam gum dalabilirsin, ve hatta bu yolla cok saglam heal edebilirsin.
Ancak tier 4'e gectigin andan itibaren RvR ve senaryolarda arka planda healer kalmak zorundasin, yoksa butun siniflarin verdigi status efektleri (stun, knockback, knockdown, silence, disarm vs...) seni tamamen etkisiz kiliyor.

level almasi en kolay karakter (PvE icin), senden level olarak yuksek 4-5 tane adami rahatca teker teker olduruyorsun, kendini de healleyerek.

parti icinde gerek protection shieldleri olsun gerekse, grup heal olsun oldukca basarili ama parti disindan birisini hayatta tutmasi icin curdugu hasar uzerinden heal etmek zorunda, ama yukarida dedigim gibi tier 4 (lvl 32+ oluyor)'te melee moduna gecersen genelde oluyorsun. Ayni zamanda stat ve taktik olarak da healer stat/taktikleri, melee stat/taktiklerinden farkli bu acidan da birisini secmen lazim (savas esnasinda degistirmene izin vermiyor oyun)

tank olarak pq'larda detauntlari etkili kullanarak stage 3 bosslari basari ile tankladigim oldu, ancak bir kacirdin mi direk yerdesin :).
Mesaj tarihi:
Üstadım ben Eng. olmama rağmen bir WP tanıdım ki K8P de dillere destan :D Madem RP cisin Uygun bir dille anlatmaya çalısıyım başımdan geçenleri:
Dragonwake'de kan gövdeyi götürüyordu, müttefiklerimiz kaleyi savunmaya çalışırken guildim hızlıca harekete geçerek kuşatmayı yarmak için ölümüne taaruza kalktı, birçok arkadaşım kaleye girmeyi başardı, ama ben başaramamıştım. WC ress olduktan sonra umutsuzca kaleye girmek için yola çıktım, önümde umursamazca atını kamçılayan, uzun bacaklıların garip dininden bir WP vardı.''Hafifce gülümseyerek, lanet olası uzun bacaklılarla neden yanyana savaştğımızı düşündüm.'' Oldukça yorucu bir yolculuktu, bineğimin yakıtı tükenmek üzereydi. Ölüm köprüsünden geçmek üzereyken aniden yeşilderili bir BO WPde ölümüne dalınca, hiç düşünmeden silahımı elime aldım ve ona cehennemi yaşattım. WP de bende burda yalnızdık ve hayatta kalmak için omuz omuza savaşmamız gerektiğini biliyorduk. Düşman heryerden gelebilirdi. Bineklerimizi yolladıktan sonra temkinli adımlarla kaleye doğru ilerlemeye başladık. Ellerim terliyordu, WP hafifce gülümsedi ve ''Merak etme benden önce ölmeyeceksin.''dedi. Kaleye iyice yaklaştığımızı düşünürken ansızın pusuya düşürüldük. Düşma etrafımızı sarmıştı sanırım her türden 5 kişiydiler. Ölümün soğuk nefesini ensemizde hissediyorduk. WPe ilk dalan bir WE olmuştu, arkasından BO ve Chosen, panik içindeydim lanet olası bir squik ise bendeydi. gözüm hemen magus aramaya başladı ve işte ordaydı elimdeki her şeyi üstüne boşaltmaya başladım. magusdan kutulmuştum. WP hem kendini hemde beni ayakta tutuyordu. magusu ait olduğu yere gönderince herşey çok daha kolay olmuştu. Önce WE sonra Squ. BO ile diğerlerini kolayca kestik. Şimdi düşününce nasıl yaptığımızı hala anlamıyorum. arkadan pusuya destek amacıyla gelen 2 Dest. daha kestikten sonra; İçimizde bir umut belirmişti.Başarabiliriz....

Oyunu 4 aydır oynuyorum ve fareyi tutan elimin heycandan titrediği tek olay, yukarda anlattığım hikayeydi. WP oynamasını bilene mükemmel bir sınıf bence, insanın öpesi geliyor ;D
Mesaj tarihi:
öpseydin? seni pis sapık cüce!

ayrıca bu anlattıgın olayda muhtemelen kalenin duvardından sizi healleyen 10 tane healer vardır siz görmemişsinizdir muhehuhe.
  • Yeni Oluştur...