BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Az önce bitirdim filmide. güzel filmdi. İngilterede holiganizmin tavan yaptığı yıllarda başlayan bir film. Carol "Cass" Pennant'ın hayat hikayesi. kendisi bir zenci ve beyaz bir aile tarafından evlatlık alınıor. o yıllarda ırkçılığında tavan yaptığı seneler. böyle bir ortamda yetişio kendisi. West ham'ın ICF taraftar grup lideri oluo vs. biyerden sonra haligan kısmı değil adamın psikoloji incelenmiş ama güzel filmdi.imdb linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 indirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bu grup sadece milwall'la kavga etmio. o dönemler taraftar grupları arasında da ünlü olma filan var. en üst noktada. ledds'in taraftar grubunu filan basıolar vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 sevmedim be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 green street gibi etkileyici değil zaten. bide eski olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 eet GSH çok heycanlıydı. Bu çok bayık, ırkçılık üzeirne kurulmuş gibi bi de. Ayrıca karısı neydi öyle Allah ım düşman başına. Yok böyle bir ses.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 hahha woooot dediği yerde inanmak istemedim bende ama yani kızda adamdan farklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Hoş ingiliz hatun imajını çok güzel yansıtmışlar. Hele arkadaşı Linda (sanırım) %100 ingiliz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ben ingiliz hatunlarını çok severim ama da yani bu kadın fikrimi değiştirmeme sebep oluyordu az kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar