Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Kendi içinde düzeni ve kurgusu olan bir felsefedir.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder.
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Ruhumun sesidir müzik[signature][hline]Istiaron Lead Guitar
Selocan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Başka bir varoluş[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ruhumun gıdası, ilham kaynağım, yaşam stilim. Müziksiz ben olurum herhalde.[signature][hline]Icq : 162015742
ironich Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 insanın duygularını harakete geçiren şey! ;-)[signature][hline]insanların %80 i hayattan bıkmış. %20 si de benim gibi hayat onlardan bıkmış!
villa_lobus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bunu anlatmak herkesin dediği gibi çok zor ama bence.. müzik, erkeklerin kalbini alevlendirmeli kadınların gözlerini yaşartmalı.. müzik doğruca ruha seslenir.. bence insanın beslenmesi için dinlemesi sarttır.. vede bir ülkenın müziğini yapanlar kanunlarını yapanlardan daha değerlidir..[signature][hline]gitar koca g*tlü bir kadındır.
Öne çıkan mesajlar