mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 az önce psp ye indirdim gayet güzel gibi tps oyunu nişan alma olayı filan çok basit klasik post apocalipse tarzı bi oyun http://www.gamespot.com/psp/action/resistanceworkingtitle/index.html?tag=result;title;0 avrupaya 17 martta çıkıyo amerikaya 2-3 gun once çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Epey iyi bir fps olacak diyorlardı, öyledir de herhalde. PSN'den demosunu indirmiştim de pek gayret etmemekle birlikte oynamakta çok zorlandım. Aklıma taktın şimdi, deneyeyim yine bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 güzel bi fps olmus multisi de varmıs denemedim ama otomatik nişan alıyo zaten hiç sorun çıkmıyo orta zorlukta oynuyorum ama daha hiç zorlanmadım yerler medipack ve mermi kaynıyo zaten ama güzel oyun edit: oyun tps ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 içerik fakiri olacağından yeni konu açmak istemedi canım da Patapon 2'nin ingilizce versiyonu da çıktı geçenlerde, ilgilenenlere duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 torrentte onu bulamadım sadece japoncası vardı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bende psp3000 olduğu için orijinal oyun mahkumuyum ama iyi geçiniyoruz yine de kendisiyle. Daha da yeni aldım, pataponu bitirip elimden geldiğince oyalandıktan sonra PSN'den satın alacağım oyunu muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Oyun baya güzel videoları olsun hikaye anlatımı olsun. Karakter ayrı bir güzel olmuş direk kanım kaynadı nedense. Ama şu kamerayı kare üçgenle ayarlayıp silah değiştirme, hareket yapma tuşlarının yön tuşlarına konmasına sinir oldum. Alternatif seçenek daha bile kötü olduğu için standartta oynuyorum ama alışmak baya vakit alacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 o kadar zor degil aslında kontroller nişan almak filan kolay oldugu için sorun da olmuyo yani yon tuslarıyla baktrıgımız yonu degistirip analogla hareket etmek gayet de kolay oluyo aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar