Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Evet, CD-Key alamıyoruz şu anda verilen adresten, öyle bir link yok çünkü. Varsa paylaşabilirseniz seviniceğim.[signature][hline]If you are close enough to read this, you are in big trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 naha burdan girince alabiliodun ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Ordan girememiştim ama ben hehe orayı bulamamıştım yani Ari'nin verdiği linkten. Yeri değişmiş google'da araya araya buldum. Bu link'i yukarı sticky yaparlarsa çok kullanışlı olur. Saol Creel.[signature][hline]If you are close enough to read this, you are in big trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 onemsiz nie burdaiz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Hindemith'deyim ben. Bartz'a mı geçsem n'apsam?[signature][hline]If you are close enough to read this, you are in big trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 hakkinda cok tartısmalar olmush bi konudasin.. ben bartzdaim bartzda mutluyum gelene selam gidene eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_Saralonde Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Evet Bartz dan memnunuz acikcasi... Gelene ho$gel gidene bo$ver hocam... Bekleriz Alexi...[signature][hline]"From My Rotting Body, Flowers shall grow and I am in them and that is ETERNITY!" [Bu mesaj Elrond_Saralonde tarafından 20 Mayıs 2004 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Lıonaya gel[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar