Dworgian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Arkadaşlar sonunda tüm PTR dosyalarını indirip kurdum, ama yf-freecap 2 lisiyle açamıyorum, exeyi tıkladığımda oyun açılmıo. Ama PTR'a türkiye ip siyle girdikten sonra oyuna yf kullanıp almanya ip siyle girersem banlanırım diye tırstıgımdan telekomdan da girmiyorum PTR'a. Benzer sorun yaşayan varsa yardım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Güvenlik protokollerini orada uygulamıyorlar sık ip değiştirme sebebiyle şüphelenip hesap kapama live serverlar için geçerli bir uygulama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Hahaha. çözüm bulamayıp dedigin gibi girer ve banlanırsam adres neydi abi :D (bi ara alıcam gazı giricem de du bakalım lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 PTR'den bahsediyoruz ya ciddi olamazsın bu konuda ^^ Veririm adresi gelirsin çay içeriz dert etme gir birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar